B1 TV a difuzat imagini de la bataia incasata de senatorul Gotiu, dar fara un detaliu esential

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 16:19 10565 citiri
Foto: B1 TV

Postul B1 TV a difuzat, vineri seara, un clip cu imaginile inregistrate in timpul bataii dintre sociologul Mirel Palada si Mihai Gotiu, dar din ele lipseste un detaliu esential, sustine senatorul USR.

"Am vazut si eu acum acele imagini care sunt prezentate la televizor. Filmarea fiind de sus, pare ca am fost lovit cu capul de masa, insa nu este asa. Ceea ce lipseste din imaginile difuzate este chiar momentul declansarii agresiunii, atunci cand am fost lovit cu pumnul in gura. Apoi, probabil din cauza efectului imaginii de sus, se vede ca si cum as fi fost lovit de masa, dar nu este asa, desi asta a fost intentia domnului Palada", a declarat Mihai Gotiu, la un post TV, informeaza Mediafax.

Postul de televiziune B1 TV a facut publice, vineri seara, imaginile cu bataia dintre sociologul Mirel Palada si senatorul USR Mihai Gotiu, precizand ca a asteptat acordul Politiei, pe care l-a primit dupa ce Gotiu a depus plangere penala.

Imaginile au fost surprinse de mai multe camere de supraveghere.

Amintim ca senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut, miercuri seara, de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, in pauza de publicitate a unei emisiuni de la B1 TV.

Cei doi s-au contrazis in timpul emisiunii moderata de Nadia Ciurlin, iar in pauza lucrurile s-au agravat.

Citeste si Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Joi, Gotiu a mers sa obtina un certificat medico-legal, iar apoi s-a dus la Sectia 1 de politie din Bucuresti sa depuna plangere penala pentru ultraj impotriva sociologului Mirel Palada.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News