B1 TV, amendat de CNA pentru lista lui Mircea Diaconu

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 21:30 2812 citiri
Foto: Turcescu.ro

Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a amendat postul B1 TV pentru cateva editii ale emisiunii "Sub semnul intrebarii", moderata de Robert Turcescu.

Este vorba despre editiile din 18, 24 si 27 martie 2013, in care ar fi fost incalcate mai multe prevederi din Codul Audiovizualului, printre care si principiul respectarii dreptului la viata privata, a informatiilor cu caracter personal si a principiului impartialitatii, se arata intr-un comunicat remis de CNA redactiei Ziare.com.

In emisiunile respective au fost difuzate date personale ale sustinatorilor candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, precum nume, adrese, date din buletin si CNP, fara a fi acoperite.

Totodata, vorbind cu un senator PSD invitat in emisiune, Robert Turcescu l-a facut pe Victor Ponta "plagiator".

Cuantumul amenzii este de 20.000 de lei si, potrivit Pagina de Media, sanctiunea a fost propusa de membrul CNA Monica Gubernat.

Membrii Consiliului Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea au votat pentru aplicarea amenzii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
niculaeda
rank 5
" Robert Turcescu l-a facut pe Victor Ponta "plagiator"."