Audiența filmului Singur Acasă 2, difuzat în premieră de Antena 1. Pro TV i-a ținut piept principalului său concurent cu Las Fierbinții

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 07:43 3289 citiri
Aproape două milioane de telespectatori s-au uitat, sâmbătă seara, la Singur Acasă 2 FOTO Youtube

Singur Acasă a adunat oamenii în faţa televizoarelor şi cu partea a doua. A câştigat, dar nu chiar tot. Las Fierbinţi, pus de Pro TV la bătaie, a ţinut piept cu brio şi a reuşit să îi sufle Antenei 1 din public, arată paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, aproape două milioane de telespectatori s-au uitat, sâmbătă seara, la Singur Acasă 2. Cifrele nu s-au ridicat la nivelul din 2020, care era unul record, când pelicula era difuzată de Pro TV. Atunci, peste 2,5 milioane de români se uitau la aventurile micuţului Kevin.

Las Fierbinţi a pus Pro TV pe primul loc, sâmbătă seara, la oraşe şi pe segmentul comercial al celor cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. Paginademedia mai punctează faptul că Singur Acasă a ţinut cu jumătate de oră mai mult, ceea ce a permis Antenei 1 să treacă peste Pro TV la oraşe după ce serialul cu Bobiţă, Firicel şi Celentano a ajuns la final.

În plus, de notat ar fi că este pentru prima oară după mulţi ani când Singur Acasă 2 scoate audienţe mai mici ca Singur Acasa 1.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News