Antenele, evacuate: Gadea si Badea isi cheama iar fanii la "plimbare"

Joi, 18 Februarie 2016, ora 08:17
8652 citiri
Antenele, evacuate: Gadea si Badea isi cheama iar fanii la "plimbare"
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce ANAF a notificat televiziunile trustului Intact ca trebuie sa paraseasca sediul, vedetele Antena 3 isi cheama din nou fanii sa iasa in strada. La fel cum s-a intamplat si dupa condamnarea definitiva a lui Dan Voiculescu, realizatorii TV spun ca este vorba de "o plimbare", nu de un protest.

Totusi, de data asta, reprezentantii trustului Intact au depus, la Primaria Capitalei, o solicitare pentru organizarea unui protest.

Manifestatia ar urma sa aiba loc vineri, 19 februarie, in Piata Constitutiei, intre orele 15:00-18:30, iar in solicitare se mentioneaza ca ar urma sa participe in jur de 5.000 de persoane. Potrivit B1 TV, autoritatile nu au dat deocamdata un raspuns solicitarii Antena 3.

Cu toate acestea, directorul Antena 3 Mihai Gadea a anuntat miercuri seara, in emisiunea sa, ca ii invita pe telespectatorii postului sa iasa vineri in Piata Constitutiei din Capitala, incepand cu ora 15:00, sa ii sustina.

Pe burtiera a fost difuzat mesajul "Vineri, ora 15:00, Antena 3 intalnire cu telespectatorii in Piata Constitutiei", iar Gadea a apreciat ca manifestatia reprezinta "o ocazie minunata de a ne vedea multi, de a vorbi, de a auzi cat de sfanta e libertatea pentru noi".

"Ne-am consultat si ne-am gandit mult si bine la voi. N-ati vrea sa ne intalnim? Noi am vrea sa va multumim ca sunteti alaturi de noi. Am vrea sa ne cunoastem telespectatorii in fata. Ne dorim foarte mult sa va intalnim, vineri, la ora 15:00, in Piata Constitutiei. Vrem sa va cunoastem, vrem sa va auzim. Vom face ca libertatea cuvantului sa fie in deplinatatea ei. E timpul scurt, daca veti putea ajunge, eu v-as fi recunoscator. Va fi o mare bucurie pentru mine sa va strang mana, sa va multumesc ca existati", a spus mai Gadea.

ANAF cere Antena 3 sa evacueze sediul in 5 zile: Jale mare in direct cu Gadea, Badea, Ursu, Grecu

La randul sau, Mircea Badea a tinut sa precizeze ca intalnirea pe care o face Antena 3 vineri cu telespectatorii nu este un protest, asa cum il numesc "basistii".

"Sunt minciuni pe Internet ale propagandei basiste, ca noi vrem sa dam jos Guvernul Ciolos (...) Nu e un protest, e o mare intalnire, ne intalnim cu telespectatorii, le multumim ca au fost alaturi de noi. E o actiune publica, nu un protest, o intalnire cu aprobare legala. E o actiune strict pozitiva, nu distructiva. Posibil sa facem un protest in viitor", a mai spus Badea.

In scandalul Antena 3 - ANAF intervine si CNA: Dezinformare si santaj public!

ANAF a hotarat sa puna in aplicare decizia instantei in dosarul ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare Dan Voiculescu si s-a pus sechestru pe mai multe cladiri si bunuri, pentru recuperarea prejudiciului de circa 60 de milioane de euro.

Jurnalistii de la Antena 3 au anuntat pe post ca au fost somati sa paraseasca sediul din care emit in termen de 5 zile.

Circ in Senat pe cazul Antena 3: Lui Ciolos i s-a cerut demisia si a fost acuzat ca se urca pe cadavre

Nu este, insa, prima oara cand Antena 3 organizeaza o astfel de manifestatie. In august 2014, chiar dupa ce Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, angajatii Intact au organizat un protest la Cotroceni, pe care l-au denumit "plimbare de dupa-amiaza". Manifestatia a degenerat atunci in violente si mai multi reporteri ai altor televiziuni au fost agresati de participanti.

Voiculescu, 10 ani la inchisoare. Vedetele Antena 3 merg "la plimbare", la Cotroceni (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#protest Antena 3, #ANAF evacuare Antena 3 , #Antena 3