Antena 1 si Romania TV, amendate pentru glume sexuale cu copii si "monstruozitati" legate de Casa Regala

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 19:335096 citiri
Antena 1 si Romania TV, amendate pentru glume sexuale cu copii si "monstruozitati" legate de Casa Regala
Foto: Arhiva Ziare.com

Antena 1 si Romania TV au fost amendate de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), marti, prima pentru o emisiune transmisa in perioada de doliu national anuntat dupa moartea regelui Mihai si a doua pentru o emisiune despre Casa Regala.

Astfel, Antena 1 a primit 10.000 de lei amenda pentru o editie a emisiunii "Aici eu sunt vedeta", difuzata chiar in zi de doliu, si despre care membrii CNA spun a continut glume cu tenta sexuala, conform Pagina de Media.

"Nu cred sau nu-mi aduc aminte sa fi vazut o perversitate mai mare ca asta intr-o emisiune de televiziune in Romania. Sa folosesti ce spun copiii pentru a face glume sexuale in platou. Mi se pare de o perversitate monstruoasa.

Comparatia cu emisiunea lui Iantu, Copiii spun lucruri trasnite, nu exista. Mi se pare o perveristate. As fi foarte curios sa vad varianta britanica, pentru ca eu ma indoiesc ca OfCom ar permite asa ceva. Inca o data. Sa folosesti afirmatiile unui copil. Sa folosesti asa ceva ca apoi in platou sa faci glumite despre tampoane si fluturati, mie se pare halucinat. Nu inteleg. Eu sunt socat", a spus Radu Herjeu, membru CNA.

In schimb, Romania TV a primit o amenda de 25.000 de lei pentru o emisiune despre Casa Regala transmisa inainte de decesul regelui Mihai, noteaza News.ro.

Dorina Rusu a declarat ca aceasta televiziune a difuzat "monstruozitati", aratand ca pe burtiera s-a titrat: "Regele Mihai a disparut", "Unde este ascuns Regele", "Principele a sarit gardul cimitirului" si "Avem documentul dezmostenirii".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News