Angajat CNA, sanctionat de Laura Georgescu pentru ca a repornit sistemul de monitorizare

Joi, 14 August 2014, ora 21:10
6342 citiri
Angajat CNA, sanctionat de Laura Georgescu pentru ca a repornit sistemul de monitorizare
Foto: Arhiva

Consilierul IT Bogdan Roman a fost sanctionat de presedintele CNA, Laura Georgescu, pentru ca si-a permis sa vina la serviciu in ziua sa libera si sa reporneasca sistemul de monitorizare TV, oprit in mod suspect inainte de "plimbarea" Antena3 in weekendul trecut.

Astfel, lui Bogdan Roman i s-au luat cheile si a primit interdictie de a intra in camerele de monitorizare, in conditiile in care echipamentele respective sunt luate pe inventarul sau, scrie Evenimentul Zilei.

Vinerea trecuta, zi in care instanta a decis ca Dan Voiculescu este condamnat la 10 ani de inchisoare si jurnalisti din trustul Intact au lansat atacuri dure la adresa justitiei, CNA nu a inregistrat emisiunile difuzate de televiziuni din cauza unei suspecte pene de curent, dezvaluie Narcisa Iorga, membru in CNA.

Dezvaluire soc: CNA nu a inregistrat Antena 3 vineri. A fost o "pana de curent voluntara"

Bogdan Roman a declarat pentru Evenimentul Zilei ca au fost mai multe intreruperi de curent incepand de joi si daca nu ar fi venit sambata din proprie initiativa sa reporneasca aparatele, "plimbarea" organizata de Antena3 la Palatul Cotroceni nu ar fi fost inregistrata pentru monitorizare, iar dupa aceea a fost chemat la conducere.

"Doamna Laura Georgescu a vorbit foarte putin, mai mult in soapta si nu mi s-a adresat direct. In aceea intalnire, sefa mea, doamna Dorobantu, mi-a cerut explicatii legate de ce s-a intamplat sambata. I-am povestit ce s-a intamplat. Mi-a cerut sa fac un proces verbal, pe care l-am predat mai departe cancelariei presedintelui. Doamna secretara a refuzat sa imi dea numar de inregistrare, desi doamna Laura Georgescu era de fata.

La scurt timp mi s-au cerut cheile de la camerele de monitorizare, totodata cu un proces verbal de predare/primire. Ironic este faptul ca toate echipamentele, extrem de scumpe, sunt trecute pe inventarul meu, iar eu, cu toate acestea, nu mai am acces la ele. As interpreta acest lucru ca impiedicarea efectuarii unor sarcini de serviciu", a declarat Bogdan Roman.

Mai mult, acesta spune ca si ofiterul de jandarmerie de la poarta a fost mustrat pentru ca i-a dat voie sa intre, "in conditiile in care omul acela ma cunostea foarte bine, de ani de zile".

"Sambata am venit din proprie initiativa. Nimeni din conducere nu mi-a cerut lucrul acesta. Din cate stiu, nu exista un protocol pentru astfel de situatii. In astfel de cazuri, aparatele pot sta inchise si zile intregi", a dezvaluit Bogdan Roman.

El este unul dintre functionarii CNA care au cerut demisia Laurei Georgescu (foto) si au fost ulterior chemati ca martori la DNA in dosarul deschis ca urmare a plangerii penale depuse de deputatul PP-DD Liliana Minca.

Audieri ale membrilor CNA dupa acuzatiile de mita: Situatia e rusinoasa

Bogdan Roman spune ca a fost amenintat ca va fi transferat de la Departamentul Monitorizare, dar spune ca nu exista in institutie un post similar cu al sau din punct de vedere al atributiilor si salarizarii.

Presedintele PMP, Elena Udrea, a anuntat ca va face plangere penala pe numele Laurei Georgescu, presedintele CNA, pentru faptul ca institutia nu a luat masuri cu privire la emisiunile difuzate de Antena3 dupa condamnarea lui Dan Voiculescu. In replica, Laura Georgescu a declarat ca patru membri CNA sunt in concediu si nu poate fi asigurat cvorumul de sedinta, dar Narcisa Iorga a contrazis-o spunand ca legea permite ca cei aflati in concediu sa fie chemati la munca.

Un membru CNA o contrazice pe Laura Georgescu in scandalul Antena3: Sa isi dea demisia

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#angajat sanctionat CNA pana curent, #angajat CNA monitorizare sanctionat , #CNA