Alexandru Sassu: Politica este un domeniu care a reusit sa se faca de ras

Sambata, 12 Iunie 2010, ora 20:001204 citiri
Alexandru Sassu: Politica este un domeniu care a reusit sa se faca de ras

Politica este un domeniu care a reusit sa se faca de ras, considera directorul SRTV, Alexandru Sassu, care sustine ca nu este interesat de functii politice.

Intrebat, sambata seara, la Antena 3, daca ar fi interesat sa intre in politica, Alexandru Sassu a spus: "Politica este un domeniu care a reusit sa se faca de ras, actuala putere cel putin este incapabila sa gestioneze lucrurile. Ma intereseaza mai mult lucrurile pe care le fac bine, cum ar fi presa, mass-media, afaceri, mai putin politica. Poate peste o vreme...".

Directorul TVR a subliniat ca, in ciuda solicitarilor pe care a recunoscut ca le-a avut din partea Puterii in ceea ce priveste emisiunile televizate, "nu s-a sarit calul".

Alexandru Sassu a precizat ca nu exista nicio sansa, in prezent, sa ramana la sefia TVR, si ca in ceea ce priveste activitatea sa de la conducerea postului public de televiziune nu are nimic sa-si reproseze.

"Nu exista un lucru major pe care sa mi-l reprosez. Trei ani si ceva am tinut televiziunea pe picioare si am reusit sa o readuc in zona de televiziune publica, am adus televiziunea de cultura pe TVR1, emisiunile culturale, Jurnalul a ajuns sa fie specific unei televiziuni publice", a spus Alexandru Sassu.

Cu toate acestea, directorul intermar sustine ca TVR nu este inca pregatita sa intre in concurenta cu televiziunile private de stiri.

"TVR este pregatita sa intre pe piata. Nu poate intra in concurenta cu televiziunile private, pentru ca am vazut o colaborare foarte buna cu toate televiziunile private, insa poate intra pe piata", a declarat Sassu.

Alexandru Sassu recunoaste insa ca nu se uita la televizor, nici macar la postul pe care l-a condus atata vreme: "Nu ma uit la televizor. Ma uit cand stiu ca este o problema si trebuie rezolvata, insa in general ma uit la sport", spune acesta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News