Alexandru Sassu o acuza pe Raluca Turcan de minciuna

Vineri, 21 Mai 2010, ora 11:581952 citiri
Alexandru Sassu o acuza pe Raluca Turcan de minciuna
Foto: Arhiva

Alexandru Sassu, seful interimar al TVR-ului, o acuza pe Raluca Turcan ca a lansat acuzatii false la adresa conducerii televiziunii publice, intr-o scrisoare deschisa adresata Parlamentului.

"In ultima vreme, doamna deputat Raluca Turcan a depasit cu mult cadrul dialogului institutional, lansand acuze fara fond la adresa SRTv si aducand astfel prejudicii grave Televiziunii Romane", spune Sassu, in scrisoare, relateaza Realitatea TV.

Acesta sustine ca Turcan a mintit cand a scris pe blogul sau ca "la TVR se atribuie contracte fara licitatie, spargandu-se in sume mai mici achizitii de multe sute de mii de euro" si mentioneaza ca aceasta declaratie este falsa.

"Toate procedurile de achizitie realizate de SRTv se fac prin licitatii deschise", a continuat seful interimar al TVR-ului.

Sassu incheie spunand ca spera ca Parlamentul sa ia decizia corecta pentru "a pune capat unor asemenea practici nedemocratice, condamnate de lege si care nu au nicio legatura cu statutul unui parlamentar".

Viitorul presedinte-director general al SRTv va fi desemnat jurnalistul Robert Turcescu, acesta urmand sa colaboreze cu un consiliu de administratie numit pe baza actualei legi de functionare a institutiei, in care o parte din membrii CA sunt numiti politic, conform unor surse din PD-L.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News