3 pasi simpli pentru activarea serviciului online de reincarcare cartela Vodafone

Advertorial
Luni, 26 Octombrie 2020, ora 17:15
10803 citiri
3 pasi simpli pentru activarea serviciului online de reincarcare cartela Vodafone

Daca ti s-a intamplat vreodata sa ramai fara credit, probabil stii deja cat de neplacuta este o astfel de situatie. Pe langa faptul ca nu mai poti efectua apeluri, aceasta problema este imposibil de rezolvat in unele momente. Din fericire, internetul iti pune la dispozitie alternative. Iata 3 pasi pe care sa-i urmezi pentru a efectua o reincarcare cartela Vodafone in mediul online!

1. Alege metoda de reincarcare

Dupa ce accesezi platforma www.re-incarcare.ro si selectezi operatorul mobil, in acest caz Vodafone, trebuie sa alegi tipul de reincarcare dorit. Cea mai eficienta metoda este cea directa, deoarece aceasta are loc in mod automat dupa finalizarea platii.

In cazul in care preferi o reincarcare prin codul PIN, acesta este livrat ulterior pe adresa de email. In unele situatii, operatorii de telefonie mobila creeaza update-uri si procesul poate dura cateva minute. Este recomandat sa utilizezi o adresa de Gmail, deoarece cele de Yahoo interpreteaza uneori mesajul ca fiind nedorit si il pot muta in folderul Bulk sau in Spam.

2.Selecteaza o suma

Suma de reincarcare cartela Vodafone poate fi cuprinsa intre 5 si 100 de euro. In functie de perioada in care ai fost client, te poti bucura de anumite bonusuri. Spre exemplu, daca au trecut pana la 3 ani, primesti 30 de minute si SMS-uri nationale prin programul "Vodafone pentru Tine la Cartela".

Aceste beneficii se activeaza prin trimiterea unui SMS cu textul "DA" la numarul 2789 si sunt valabile 30 de zile. Dupa ce selectezi suma, noteaza numarul de telefon, accepta termenii si conditiile si apasa click pe butonul de reincarcare.

3. Completeaza informatiile de plata

In pagina urmatoare, ai posibilitatea de a revizui informatiile introduse pentru reincarcare cartela Vodafone. Asigura-te ca acestea sunt corecte si urmeaza instructiunile pana la finalizarea comenzii. Imediat ce apesi butonul pentru plata securizata, vei fi redirectionat catre procesorul PayU. Cand ajungi in acest stadiu, trebuie sa completezi datele tale de facturare si sa alegi modalitatea de plata.

Achizitia se poate efectua atat prin intermediul unui card bancar, cat si prin transfer la BCR, ING sau BT. Datele tale raman criptate intr-un mediu securizat, astfel ca eviti riscul de furt sau de pierdere a acestora. Creditul poate fi verificat apeland gratuit *222. Daca ai intrebari sau intampini dificultati, echipa de suport iti sta oricand la dispozitie.

Ce sa faci daca apare un mesaj de eroare la finalizarea comenzii?

Daca platforma de reincarcare cartela Vodafone primeste prea multe solicitari in acelasi timp, aglomeratia duce la aparitia mesajului "ne pare rau, comanda dumneavoastra nu s-a finalizat". Eroarea este de natura tehnica si, de multe ori, se remediaza de la sine.

In unele situatii, poate aparea ca urmare a unei conexiuni slabe sau intrerupere a internetului. Daca in mesaj este prezent textul "eroare in procesarea comenzii", este, insa, vorba de procesorul de plata, ceea ce inseamna ca trebuie sa astepti cateva minute si sa incerci din nou.

Cat de util este serviciul de reincarcare cartela Vodafone?

Reincarcarea clasica necesita timp si nu se poate face oricand. Totusi, exista alternative care te pot scapa de acest inconvenient. Site-urile de reincarcare online sunt disponibile oricand, astfel ca nu este nevoie sa-ti faci griji legate de ora sau ziua in care le accesezi.

In plus, poti utiliza serviciul indiferent de tara in care locuiesti. Alege o platforma de incredere si vei avea acces rapid la credit in orice retea!

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#reincarcare cartela, #Vodafone, #cartela vodafone , #online