Românul care oferă o mașină la schimb pentru manoperă la finisajele unei case. "Să pregătiți 3 roți avans". Suma uriașă investită în autoturism

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 15:21
38266 citiri
Românul care oferă o mașină la schimb pentru manoperă la finisajele unei case. "Să pregătiți 3 roți avans". Suma uriașă investită în autoturism
Mașina oferită la schimb FOTO captură video

Mulți români sunt prudenți și amână să cumpere sau să construiască locuințe, îngrijorați de scumpirile din ultima perioadă.

Prețurile materialelor de construcții au crescut, la fel și cele percepute de meseriași pentru manoperă.

Cei care au făcut deja un credit pentru cumpărarea unei case fac cu greu ratelor care au crescut.

Unii români care au început să ridice o casă și au descoperit că nu le ajung banii pentru a o termina apelează la soluții disperate.

Este cazul unui bărbat care își oferă mașina la schimb pentru finisaje, după cum a scris pe Facebook.

"Schimb cu materiale sau manoperă!

Se oferă mașină pregătită pentru off road extrem, la schimb cu materiale de construcții: vată, țiglă, termopane, cărămidă, etc. sau manoperă pentru realizarea finisajelor unei case la roșu.

În mașină s-au investit peste 23.000 euro! La cash prețul este altul!", a scris acesta pe grupul Constructori și meseriași în construcții.

"Nu o să accepte careva"

În comentarii, părerile sunt împărțite, în timp ce unii nu cred că se va concretiza propunerea, alții se arată interesați.

"Din păcate nu o să accepte careva. Ar fi ok asta, dar depinde de lucrare. Trebuie să te gândești că mașina îi revine doar la unul, și nu la întreaga echipă. Oamenii trebuie plătiți, e doar o părere."

"Nu poți să vorbești tu în numele tuturor! Am lăsat anunțul ăsta pentru că am primit oferte de genul de la persoane cu angajați! Nu de la așa-ziși privatizați fără carte de muncă! Totul e simplu, cu contract", a răspuns autorul postării.

"Ne putem înțelege la manoperă, dar nu lucrăm fără avans. Vă rog să pregătiți trei roți avans și restul în funcție de cum avansăm lucrarea, ne mai dați câte o piesă."

"Așa se întâmplă când investiți în fiare"

"Să ne înțelegem că la manoperă îți fac un preț și o socotim în prețul lucrării. Mă interesează."

"Așa se întâmplă când investiți în fiare în detrimentul unui acoperiș deasupra capului!"

"Au luat unii țeapă pe auto, de la colonel de poliție, pe vremuri, desigur poate fi și invers."

"ITP valabil? Păi cum este situația când te oprește RAR? Imposibil să fie omologat totul și trecut în cartea mașinii."

"Niciodată nu o să dau atâția bani pe o tigaie. Și-ți explic de ce. Trec pe lângă d-ăștia cu tigăi scumpe, în general 4X4, și când ajung la limitatoare de viteză sau gropi îi văd cum suferă, încetinind la 20-30 km/h. Și eu trec cu un Caddy de €1000 ca cuțitul cald prin unt.

O tigaie e făcută să o folosești, nu să o mângâi. În special 4X4. Dacă nu îți permiți întreținerea, nu ți-o cumperi. Mi-e milă de voi. Suferința voastră e scumpă".

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#materiale de constructii, #manopera casa, #oferta, #schimb, #masina , #proiecte case