Pasiunea arzătoare pentru automobile a vedetelor din România. De unde îşi cumpără "bolizii" şi cât costă

Duminica, 16 Octombrie 2022, ora 03:30
13157 citiri
Pasiunea arzătoare pentru automobile a vedetelor din România. De unde îşi cumpără "bolizii" şi cât costă
Porsche Cayenne FOTO Instagram / Adelina.Pestritu

În cazul în care ardeai de nerăbdare să ştii care vedete din România sunt pasionate de automobile, mai jos îți vom prezenta un Top 10 nume celebre din showbiz-ul autohton, care nu se pot dezlipi de maşinile de zeci de mii de euro.

Cu ajutorul celor de la cautimasina.ro, dar si cu informatiile postate de vedetele în cauză, aflăm, în detaliu, ce mărci de maşini conduc şi care este preţul acestora.

"Liviu Vârciu nu deține un singur automobil, ci o întreagă colecție. Este pasionat de automobile, pur și simplu, și de tot ceea ce ține de recondiționarea acestora.

Una din bijuteriile din colecția lui Liviu Vârciu este chiar "frumusețea" care a apărut în videoclipul "Ochii tăi" - o Barchetta din 1996 e culoare galbenă, dar pe lângă mai stau confortabil acolo și automobile de epocă și nu numai.

Pe de altă parte, Liviu Vârciu declară că automobilele sale nu valorează chiar o avere întrucât este vorba de mașini vechi. În cadrul programului Xtra Night Show, Vârciu a spus că pe cea de epocă nu a plătit decât 3.500 de euro iar cea mai scumpă este un SUV pe care îl și folosește pentru drumurile sale de zi cu zi".

Circulă pe internet o poveste amuzantă despre Adrian Mutu care se pare că ar fi fost trimis de celebrul Ronaldo la parcarea 3, în Milano, la Inter, când l-ar fi văzut coborând dintr-un Alfa Romeo pus la dispoziție de club, potrivit cautimasina.ro.

"În realitate, nici Adrian Mutu nu este o vedetă chiar modestă la capitolul mașini. Acesta deține un Porsche Panamera care valorează peste 100.000 de euro nou și un Porsche Cayenne GTS cam de aceeași valoare.

Iar pentru drumurile din România, se pare că fotbalistul mai are în vedere achiziția unui Audi Q8 care după părerea lui se potrivește de minune cu infrastructura noastră".

Lino Golden, conduce un Porsche de 20.000 de euro, un Mercedes C Cabrio de 55.000 de euro pe care se pare că l-ar fi și tunat, dar nu oricum, ci aplicându-i tratamente în valoare de 80.000 de euro pentru a-l transforma într-un linomobil care cu greu mai amintește de aspectul original al acestui model de mașină.

"Ginerele celebrei prezentatoare TV, Andreea Esca, nu o duce deloc rău în ceea ce privește banii de care dispune, sau cel puțin așa putem deduce după mașina pe care o conduce.

Se pare că Mario Fresh a fost zărit de mai multe ori de diferiți fani într-un automobil de lux, un Audi model S-line, a cărui valoare se pare că ar fi în jur de 50.000 de euro".

Cu toate că a fost văzut recent la volanului unui Mercedes conducând cu peste 200 de kilometri la oră în Israel și a deținut, la un moment dat, și un Audi R8 de aproximativ 150.000 de euro. Actualmente, Gabi Tamașnu nu mai are un automobil personal și umblă în mașini împrumutate de la colegi.

"Și Smiley se pricepe bine de tot la mașini pentru că în general poate fi văzut la automobilul Jaguar hibrid de culoare roșie pentru care se pare că a scos din buzunar aproximativ 30.000 de euro.

Nu prea mult, ai putea spune, mai ales având în vedere faptul că este vorba despre o vedetă de calibrul lui Smiley. Dar în realitate, tocmai acest mic detaliu demonstrează că celebrul cântăreț nu se uită neapărat după modele consacrate, ci îi place să descopere bijuterii ascunse", potrivit cautimasina.ro.

Nici Anda Adam nu poate lipsi, fiind cunoscut faptul că este o mare iubitoare a mașinilor de lux. Artista și-a cumpărat un BMW i8 și l-a personalizat excesiv. Mașina costă in jur de 150.000 de euro.

Mihai Bendeac intră si el in categoria iubitorilor de automobile scumpe şi deține un Land Rover care costă aproximativ 30.000 de euro.

De asemenea, Inna se plimbă pe străzile patriei cu un BMW seria 7, care poate ajunge la aproximativ 100.000 de euro.

Delia Matache pesemne este pasionată de Range Rover. Actualmente, are în stăpânire unul de culoare roșie, iar preţul acestuia ajunge la 45.000 de euro.

Adelina Pestrițu conduce un Porsche Cayenne al cărui preț ajunge la 50.000 de euro.

"Va fac cunostinţă cu noua mea parteneră, EDA! S-a lăsat asteptată, dar este asa cum am visat-o: elegantă, usor nervoasă, graţioasă şi in acelasi timp misterioasă, gata oricand sa mă surprindă. După chipul si asemănarea femeilor. Ne intâlnim în trafic", scria pe pagina de instagram, Adelina Pestriţu (vezi foto).

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#masini, #vedete, #Adrian Mutu, #Smiley, #Adelina Pestritu, #Porsche, #Anda Adam, #bmw , #masini de lux