Pasionat de mașini? 6 sfaturi pentru achiziția unui autoturism hibrid

Advertorial
Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 18:18
8799 citiri
Pasionat de mașini? 6 sfaturi pentru achiziția unui autoturism hibrid
FOTO: Shutterstock.com

Ești pasionat sau pasionată de ultimele modele de mașini, de tehnologiile momentului și de experiențe inedite atât pe drumurile din oraș, dar și din afara acestuia, în călătoriile către litoral sau munte? Atunci nu mai sta pe gânduri și descoperă cele 6 sfaturi practice pentru achiziția unui autoturism hibrid!

Gamă variată de mașini hibrid

Caută experiențe memorabile cu modelele de mașini Suzuki! Vei descoperi o gamă extinsă de vehicule hibrid potrivite tuturor gusturilor și nevoilor. Printre cele mai cunoscute și îndrăgite modele hibrid oferite de brand se află:

● Ignis Hybrid 12V

● Swift Hybrid 12V

● Swift Sport Hybrid 48V

● S-Cross Hybrid 48V

● Swace Full Hybrid

● Across Plug-in Hybrid

● Vitara Hybrid.

Bugetul alocat pentru autoturismul hibrid

Prețul unei mașini de tip hibrid este influențat de performanțele oferite. De exemplu, modelul VITARA STRONG HYBRID 140V PASSION 1.5 6AGS ALLGRIP SELECT poate porni, conform suzuki.ro, de la prețul de aproximativ 27250 euro, oferind numeroase avantaje șoferilor, cu dotări și specificații moderne.

Cu toate acestea, majoritatea modelelor pot fi obținute și prin programul RABLA; același autovehicul putând porni de la suma de 24250 euro. Înainte de a achiziționa un anumit model, asigură-te că îndeplinește toate cerințele tale!

Distanța parcursă și modul în care utilizezi vehiculul

Alegerea unei mașini hibride poate fi influențată și de modul în care utilizezi vehiculul sau de distanțele și traseele realizate zilnic sau ocazional. De exemplu, pentru călătoriile scurte poți opta pentru un autoturism hibrid plug-in sau Mild Hybrid. Pe de altă parte, pentru călătoriile lungi orientează-te către un vehicul Strong Hybrid, precum Suzuki Vitara Strong Hybrid.

Consumul și performanțele vehiculului

Fiecare mașină hibridă: mild, strong, full sau plug-in, oferă anumite caracteristici ce trebuie luate în considerare atunci când ești în căutarea unui autoturism nou. De exemplu, un sistem Strong Hybrid - precum este Vitara Strong Hybrid 140V cu motor de 1,5, funcționează cu ajutorul motorului electric, cel termic și prin transmisia manuală robotizată.

Este un vehicul puternic, sustenabil și potrivit drumețiilor scurte sau lungi, în oraș sau în afara acestuia ce pune la dispoziție un consum scăzut de carburant termic, însă oferă totodată și performanțe de top!

Modul Standard versus Modul Eco

Sistemul hibrid pune la dispoziția șoferilor două moduri de rulare hibridă, unul Standard, iar celălalt Eco. Revenind la sistemul Strong Hybrid, pentru modul Standard puterea este prioritizată, motorul electric fiind asistat de cel termic.

Vei putea totodată folosi modurile Comfort, Standard și Fuel Efficiency atunci când aerul condiționat este pornit. Pe de altă parte, la modul Eco al mașinii Strong Hybrid, economia de combustibil devine prioritară, iar condusul este predominant pur electric. Aerul condiționat va putea fi în continuare utilizat, însă fără modurile de operare menționate anterior.

De unde achiziționezi autoturismul hibrid?

Suzuki pune la dispoziția clienților magazine showroom unde poți vizita noile colecții de autovehicule hibrid. Vei avea totodată ocazia de a pune mașina la încercare printr-un test drive. O altă modalitate prin care poți lua legătura cu compania este prin platforma online a acesteia. Aici vei găsi autovehiculele acompaniate de poze și descrieri complexe.

Fie că alegi o mașină hibridă pentru drumurile zilnice în oraș sau pentru momentele speciale din vacanță, aceasta trebuie să îndeplinească întocmai cerințele tale. Ține cont de sfaturile practice și recomandările oferite pentru a te bucura întotdeauna de drumeții confortabile, în siguranță și smart!

Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri....
#masini, #pasionati de masini, #autoturism hibrid , #stiri auto