Top 5 cele mai bune maşini noi raport calitate-preţ, la început de 2022. Autoturismele care te costă sub 16.000 de euro

Sambata, 19 Februarie 2022, ora 21:00
26441 citiri
Top 5 cele mai bune maşini noi raport calitate-preţ, la început de 2022. Autoturismele care te costă sub 16.000 de euro
Astăzi, poți să îți cumperi o mașină nouă la un preț mult mai mic decât alte variante de branduri second-hand FOTO hyundai-focsani.ro

Ceea ce probabil îţi vine încă greu să crezi este faptul că mașinile proaspăt scoase de pe poarta fabricilor nu mai sunt exorbitant de scumpe, aşa cum erau pe vremuri, producătorii propunând din ce în ce mai mult variante extrem de competitive din punct de vedere al prețului şi confortului.

"Astăzi, poți să îți cumperi o mașină nouă la un preț mult mai mic decât alte variante de branduri second-hand, dacă nu ai prea multe pretenții în ceea ce privește marca sau echipările sofisticate. Autoturismele sunt toate noi și au prețuri mai mici de 16.000 de euro", au detaliat, într-un top realizat, recent, specialiştii auto de la cautimasina.ro.

Dacă ești în căutarea unui vehicul nou și fâşneţ, acest clasament îţi poate fi de ajutor în luarea deciziei.

Dacia Logan, de la 9.400 de euro

"Modelul produs la Mioveni este perfect pentru șoferii care își doresc o mașină nouă și care nu au prea mari pretenții din punct de vedere echipare cu cele mai sofisticate tehnologii sau cu cel mai atrăgător design.

Loganul are un raport calitate - preț extrem de bun şi îți oferă tot ce ai nevoie, fără să plătești prea mult. Sedanul dispune de echipamente practice și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte".

Toyota Aygo, de la 11.500 de euro

"Dacă vrei o mașină micuță pentru oraș, extrem de agilă, un consum eficient, ușor de parcat și condus, Aygo este răspunsul.

Deși are dimensiuni reduse, modelul oferă totuși un portbagaj destul de generos de 198 litri și o serie de caracteristici inteligente de siguranță, atât pentru tine, cât și pentru pasageri", potrivit cautimasina.ro.

Hyundai i10, de la 13.800 de euro

"Hyundai i10 este lider în segmentul său în ceea ce privește spațiul interior și confortul. Cu un design dinamic, o conectivitate intuitivă, dar și un pachet de sisteme avansate pentru siguranță, noul i10 redefinește experiența de condus.

Designul dinamic și elegant evidențiază contrastul dintre suprafețele fluide și liniile ferme ale caroseriei. În comparație cu predecesorul, proporțiile au fost modificate, prin coborârea liniei plafonului, dar și prin extinderea în lățime".

Toyota Yaris, de la 14.700 de euro

"De la sisteme de propulsie hibride line și eficiente, la sisteme de siguranță și funcții digitale conectate, Yaris este dotată cu o tehnologie inovatoare.

Yaris include Toyota Safety Sense, o suită de sisteme avansate de asistență a conducătorului auto iar portbagajul de 286 litri este suficient pentru a-ți încăpea toate bagajele".

Skoda Citigo, de la 16.000 de euro

"Pentru cei care apreciază modelul Octavia de la Skoda ca fiind unul de încredere, ar putea să încerce și Citigo, mai cochet și cu dimensiuni mai mici.

Prețul de pornire pentru un model din 2021, varianta electrică, chiar este de doar 16.000 euro".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#masini noi, #top masini, #pret, #Dacia Logan, #hyundai, #toyota yaris, #cautimasina ro, #model , #top masini