Cinci mașini mici de generație nouă pe care să le eviți. Recenziile devastatoare făcute de organizațiile de consumatori VIDEO

Marti, 05 Iulie 2022, ora 23:01
14663 citiri
Cinci mașini mici de generație nouă pe care să le eviți. Recenziile devastatoare făcute de organizațiile de consumatori VIDEO
Toyota Corolla Hatchback FOTO Toyota

În contextul scumpirii combustibililor, mulți șoferi se îndreaptă fie spre mașini electrice, fie spre cele mici, cu un consum pe măsură, atunci când vor să cumpere un autoturism.

Organizația Consumer Reports a făcut o listă a mașinilor mici de generație nouă pe care recomandă să nu le luăm în calcul atunci când alegem un autovehicul.

Consumer Reports este o organizație americană de consumatori nonprofit dedicată testării independente a produselor, jurnalismului de investigație, cercetării orientate spre consumator, educației publice și susținerii consumatorilor.

Cele 5 mașini mici noi pe care Consumer Reports nu le recomandă

Când cumpărătorii caută un nou sedan mic în 2022, există o mulțime de mașini din care să aleagă. Datorită ofertei mari, găsirea exactă a mașinii pe care o doriți și de care aveți nevoie poate fi de fapt un proces destul de complex.

Fie că sunteți în căutarea unui interior spațios sau a unei mașini performante, există multe modele de luat în considerare.

Dacă nu sunteți sigur ce ar trebui să căutați și se întâmplă să vă uitați la aceste 5 mașini noi, poate vă gândiți să cumpărați altceva, scrie Consumer Reports.

Mitsubishi Mirage

Noul Mitsubishi Mirage 2022 este o mașină cu dimensiuni compacte și grup de propulsie slab. În timp ce le poate oferi șoferilor o eficiență remarcabilă, noul Mitsubishi nu este lipsit de probleme în majoritatea zonelor. Este printre cele mai mici mașini noi disponibile și cu siguranță nu este prea distractiv de condus. În plus, calitatea construcției, manevrarea și caracteristicile lasă mult de dorit.

Kia Forte

Pe hârtie, noul Kia Forte 2022 este o mașină compactă bine echipată și avansată. Oferă o mulțime de tehnologie excelentă și, în multe privințe, pare că poate depăși cu ușurință concurența. Dar este clar că există multe alte opțiuni mai bune în jur. Consumer Reports notează că suspensia lui Kia Forte nu-i face cinste când vine vorba de confort, ceea ce face ca acest sedan să fie destul de lipsit de strălucire.

Chevrolet Spark

Noul Chevrolet Spark 2022 poate fi una dintre cele mai mici mașini de pe șosea. Această mașină mică și compactă se poate descurca cu ușurință pe străzile aglomerate și parcări, dar există puține alte zone în care Chevrolet Spark iese în evidență. De exemplu, interiorul lasă de dorit și orice denivelare a drumului provoacă zgâlțâieli. În plus, Chevrolet Spark nu este captivant de condus, ajungând la 60 mph în 12 secunde.

Kia Rio

Kia ocupă două locuri pe această listă, dar asta nu spune toată povestea. Noul Kia Rio 2022 este una dintre cele mai bune opțiuni, dar nu este cea mai inteligentă alegere. Motorul de 1,6 litri cu patru cilindri este un motor decent de plin de viață pentru această clasă, dar suspensia lasă de dorit pe un drum accidentat. În cele din urmă, eficiența acestui motor este bună, dar la 32 mpg combinate în testarea CR, există modele mai mari care au aceeași eficiență.

Toyota Corolla Hatchback

Noul Toyota Corolla Hatchback 2022 le aduce șoferilor un design elegant și complet, care cu siguranță iese în evidență. Mai important, motorul oferă multă energie și o livrare lină de putere. În ciuda acestui lucru bun, Toyota Corolla Hatchback are unele puncte slabe, cum ar fi capacitatea sa de a face față drumurilor indisciplinate, o calitate slabă a construcției și o vizibilitate în interior care nu este ideală, potrivit organizației citate de motorbiscuit.com.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini mici, #generatie noua, #defecte, #puncte slabe, #Toyota, #chevrolet, #Kia, #mitsubishi , #stiri auto