Proprietar de Dacia Spring, indignat pe rețelele sociale: "Aveți grijă să nu spălați prea tare mașina că sar bucăți din ea" FOTO

Marti, 12 Iulie 2022, ora 16:37
33130 citiri
Proprietar de Dacia Spring, indignat pe rețelele sociale: "Aveți grijă să nu spălați prea tare mașina că sar bucăți din ea" FOTO
Dacia Spring GOTO Facebook/ Mihai Evo

Crește numărul românilor care își achiziționează o Dacia Spring, mulțumiți de perspectiva de a reduce cheltuielile cu combustibilul.

Unul dintre cele mai cerute vehicule electrice din Europa, automobilul electric Dacia Spring, deși a înregistrat cea mai agresivă creștere de prețuri consemnată la un autoturism în primul an de lansare, rămâne printre cele mai ieftine.

Românii care au achiziționat o Dacia Spring se laudă pe grupurile dedicate cu economiile pe care le-au făcut de când conduc o mașină electrică.

Unii dintre aceștia reușesc să călătorească cu mașina fără să cheltuiască un leu datorită programelor de susținere a achizițiilor de mașini nepoluante prin care autoturismele pot fi încărcate gratis la anumite pompe.

Unele supermarketuri au programe de fidelitate: dacă faci cumpărături de 500 lei/lună din magazin, primești cinci plinuri gratis.

Pe de altă parte, unii proprietari descoperă diverse probleme pe care le anunță pe grupurile dedicate. Au fost reclamate probleme la aerul condiționat, la claxon, sau chiar la imposibilitatea de a încărca mașina încă de când a fost primită.

Posesorul unei Dacii Spring a anunțat că o mică parte din caroseria mașinii s-a deteriorat după ce a dus-o la spălătorie. Acesta a dat asigurări că nu a apropiat prea mult furtunul și a anunțat cât l-a costat reparația, într-o postare pe Dacia Spring România.

"Aveți grijă să nu spălați prea tare mașina că sar bucăți din ea. Soluția reprezentanței:

O peticeală cu kit și vopsit peste și toate astea la prețul de 400 RON, pentru că dauna nu este acoperită de garanție.

Ca sa lămuresc deja niște aspecte, nici măcar nu a fost apropiat foarte mult furtunul cu presiune. A fost spălată ca orice altă mașină ca până acum."

"Este vorba de materialul gumat situat lângă plafon și barele transversale. Nu am spălat mașina ”agresiv” sau într-un anume fel. Vă garantez că dacă puneți furtunul cu presiune pe chederul oricărei mașini nu se va întâmpla ce s-a întâmplat aici. Este vorba strict de calitatea proastă a materialelor. Mașina o spăl așa cum am spălat și alte mașini, (mult) mai vechi și ”putrezite”, pe care le-am avut până acum", a explicat șoferul în comentarii.

Unii dau vina pe proprietar

"Este un mastic de etanșare, o chestie penibilă marca Dacia, nici la Dacia 1300 nu există, aplicăm noi mastic la aripă lângă capotă. Dar cred că ai o parte de vină pentru că ai apropiat vârful jetului prea mult, totuși nu poți pune mastic pe plafon. Oricum, mulțumim pentru postare, probabil ai salvat multe exfolieri."

"Mă îndoiesc că e spumă, este un mastic de îmbinări cel mai probabil, dar are culoarea buretelui."

"Nu pot să îmi dau seama de ce ați pus jetul atât de aproape, e ca și când o loviți cu un cuțit. Nici pe metal nu e indicat să dați atât de aproape.

Nu vreau să mă gândesc cât o să reziste lacul sau folia de pe laterale dacă spălați mașinile așa."

"Din poză, pare că s-a luat lacul în zona aia și după vopseaua, foarte ciudat. Are plafonul din spumă? Dacă bați plafonul se aude diferit în anumite zone? Îmi e să nu fi fost a ta avariată și au reparat-o. Greu de crezut că e "spumă" acolo. Ai primit mașina recent? Să nu fie din lotul cu probleme cu grindină când au stat în parcare la Ciorogârla și le-au reparat."

"Nu e spumă, e mastic galben. Se vede așa pentru că e tăiat cu jetul. Dacă nimerești o stație cu presiune bună și dai atât de aproape poți să pățești daune de genul în multe zone."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania în vederea înfiinţării unei companii mixte pentru a produce maşini la prima sa fabrică din Europa, au anunţat marţi, 16...
#masini electrice, #Dacia Spring, #proprietari, #probleme, #caroserie, #spalatorie auto , #masini electrice