Cât costă mașinile electrice cu care vor circula polițiștii din Sectorul 6. „Vor fi pentru intervenții, nu pentru petrecerea timpului la serviciu”

Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 13:34 3521 citiri
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 FOTO Fcebook/Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis marți, 18 ianuarie, că au fost achiziționate mai multe autoturisme electrice pentru Poliția locală Sector 6.

Edilul a anunțat că este vorba despre 7 mașini electrice Renault Zoe și un Renault Traffi, al căror preț este sub 19.000 euro fără TVA și că au beneficiat și de ecotaxe.

Mașinile poliției locale sunt permanent pe stradă în Sectorul 6 și, implicit, poluează. Am preluat Poliția Sectorului 6 cu un parc auto învechit și poluant.

Prin achiziționarea acestor mașini, alături de stații de încărcare care vor fi montate la sediile Primăriei pentru început și în sector în anii următorii ani, dăm semnalul tranziției către autovehicule nepoluante.

După restructurarea în curs a Poliției Locale a Sectorului 6, dau un nou semnal acestei instituții că este importantă pentru mine și pentru aplicarea legii în mod permanent, așa cum ne dorim cu toții!

În același timp, voi încuraja patrulatul pe jos, prezența în comunitate și statul mai puțin prin mașini. Mașinile vor fi pentru intervenții, nu pentru petrecerea timpului la serviciu!

Caracteristici și preț

- Emisii Co2 = 0,

- NOx si microparticule = 0,

- Poluare fonică = 0,

- Costuri de carburant =0,

- Autovehicule cu specific urban, mici, agile si performante,

- Autonomie 300 km.

Prețul este de sub 19.000 euro fără TVA, fiind sunt incluse și adaptările speciale și stațiile de încărcare wallbox.

Prețul este obținut prin participare la programul Remat, beneficiind de ecotichete de 45000 lei pentru fiecare mașină nouă achiziționată.

Achiziția realizată anul trecut constă în 7 auto electrice Renault Zoe și un Renault Traffic (microbuz 8+1 locuri)”, a transmis primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News