Ce au descoperit angajații RAR sub capota unei mașini: "Acel moment când investești toți banii"

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 13:36 36888 citiri
Mașina adusă la RAR FOTO Facebook/ Registrul Auto Român

Angajații de la RAR Bacău au descoperit un sistem ilegal sub capota unei mașini Golf 4, în care proprietarul a investit sute de lei.

Șoferul a fost prins în trafic de un echipaj al Poliţiei şi a rămas fără certificatul de înmatriculare pentru mai multe deficienţie.

Când s-a prezentat cu maşina la RAR Bacău, proprietarul a fost anunţat că i-a fost anulată inspecţia tehnică periodică, după ce inginerii au făcut mai multe descoperiri.

Inginerii RAR Bacău au găsit sub capota autoturismului un sistem ilegal de tip exhaust cut-off care face ca evacuarea gazelor şi a sunetului să se facă înainte de toba finală.

O astfel de "investiție" poate costa de la câteva sute până la câteva mii de lei.

"Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau înlocuirea anvelopelor complet uzate.

Acest autovehicul s-a prezentat la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar colegii noștri au decis anularea ITP pentru deficiențele constatate."

"Oamenii sunt pasionați"

Postarea a astârnit zeci de comentarii.

"Daca nu dădeați coaja de vopsea la o parte nu era problemă, încă o dată se pare că băgați bețe în roate, fie ele și uzate."

"Sigur s-au tocit din cauza neefectuării ITP-urilor la drumuri."

"Oamenii sunt pasionați."

"Hai că anvelopele mai mergeau. Urma să le schimbe cu cele de iarnă. Și pragul ăla se numește pierdere de greutate la liniuțe. Voi nu știți d-astea."

"Dacă am putea raporta cu poze sau filme fumegătoarele (alea pe ulei) din București, ce bine ar fi."

"Anulare definitivă a seriei la ITP!"

"Trecea cu 200€."

"Prima oară când sunt de acord cu voi, în cazuri de genul chiar nu merită itp."

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News