5 accesorii utile pentru mașina ta

Advertorial
Miercuri, 23 Noiembrie 2022, ora 15:54
4847 citiri
5 accesorii utile pentru mașina ta
FOTO: shutterstock.com

Pentru cei mai mulți dintre noi, mașinile sunt mai mult decât un simplu mijloc de transport. Ele reprezintă o pasiune pentru unii, precum și a doua casă pentru alții, deoarece ajungem să petrecem zilnic 3-4 ore în ele. Așadar, cum putem face ca mașinile noastre să fie mai confortabile și mai convenabile în timpul deplasării? Aici intră în joc accesoriile auto. Acum piața este plină de accesorii auto ieftine și așa-zis utile – în care dintre acestea ar trebui să investiți?

1. Cameră de bord

O cameră de bord poate oferi mult mai mult decât o simplă filmare a călătoriei unui șofer. Cu o multitudine de funcții, camerele de bord le oferă șoferilor un avantaj în ceea ce privește conștientizarea și siguranța șoferilor, iar dacă sunt combinate cu un detector de radar, acestea creează cel mai bun sistem de alertă pentru șoferi. Fie că doriți să supravegheați o mașină parcată, fie să monitorizați modul în care conduce adolescentul dvs., fie să aveți dovada că nu sunteți vinovat de un accident, cele mai bune camere video pentru masini pot fi un accesoriu excelent pentru vehiculul dvs.

2. Încărcător de telefon

Nu putem trăi fără smartphone-urile noastre nici măcar atunci când conducem o mașină. Acest lucru se datorează faptului că, de la streamingul de melodii prin Bluetooth la utilizarea aplicațiilor pentru navigație, telefoanele mobile ne ușurează viața chiar și în timpul deplasării. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că durata de viață a bateriei se duce pe apa sâmbetei. Prin urmare, un încărcător de mobil este probabil unul dintre cele mai importante accesorii auto. Asigurați-vă că achiziționați unul de la o marcă de renume și cu o putere minimă de 2 amperi – acest lucru vă asigură că telefonul se va încărca rapid.

3. Pompă automată de umflare

Numărul trei pe lista noastră de accesorii auto obligatorii este un dispozitiv care este rar folosit, dar care, atunci când este necesar, ne poate salva dintr-o situație nedorită în mijlocul pustietății. O anvelopă înțepată fără cameră de aer poate fi reparată cu ușurință, iar, după aceea, o pompă de anvelope portabilă vă poate ajuta să umflați anvelopa prin alimentarea prin priza electrică a mașinii. Un umflator bun poate umple o anvelopă complet dezumflată în aproximativ 10-15 minute. Mai mult, puteți, de asemenea, sări peste cozile lungi de la vulcanizare și puteți verifica/umfla singuri acasă aerul în anvelopele mașinii.

4. Suport pentru telefon

După cum s-a spus mai sus, devenim din ce în ce mai dependenți de telefoanele mobile pentru diverse funcții, inclusiv pentru a asculta muzică și a naviga în mișcare. Deși nu vă recomandăm să folosiți sau chiar să vă uitați la telefonul mobil în timp ce conduceți, dacă totuși doriți să aruncați o privire la telefon din când în când, faceți acest lucru folosind un suport pentru mobil. În prezent, pe piață există diferite tipuri de suporturi pentru telefoanele mobile. Printre acestea se numără cele care au funcție de aspirație și pot fi instalate pe parbriz, cele magnetice care pot fi instalate în gurile de aer condiționat și chiar cele cu covoraș antiderapant pentru a putea fi ținute pe tabloul de bord.

5. Cabluri de redresare

Descărcarea bateriei este o mare problemă pentru cei care conduc pe drumurile îngreunate de anotimpul rece. Oamenii au tendința de a opri motoarele mașinilor lor în timp ce așteaptă în aglomerație, ceea ce duce la o consumare inutilă a bateriei. În astfel de cazuri, o pereche de cabluri de restartare este o opțiune la îndemână. În plus, în condițiile în care majoritatea mașinilor sunt cuplate cu transmisii automate, un set de cabluri în portbagaj este imperativ.

În ciuda multitudinii de progrese tehnologice, unele mașini nu beneficiază de toate opțiunile disponibile. În plus, proprietarii de mașini preferă întotdeauna să își facă vehiculele mai bune din punct de vedere al confortului. Astfel, această listă de accesorii auto esențiale îți va fi la îndemână.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#masina, #accesorii masina, #accesorii utile , #stiri auto