Accident grav în Neamț. O mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în râul Bicaz

Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 14:34 2145 citiri
Imagine de la locul accidentului FOTO ISU Neamț

Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat joi, 20 ianuarie, în râul Bicaz, în localitatea Bicaz Chei din Neamț.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că victimele au fost scoase din maşină de voluntarii SVSU din localitate şi alţi participanţi la trafic.

"Prin apel la 112, în jurul orei 12,12, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 15C, în comuna Bicaz Chei, la graniţa cu judeţul Harghita. Un autoturism în care se aflau 3 persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Bicaz.

Voluntarii din cadrul SVSU Bicaz Chei, împreună cu participanţii la trafic, au acţionat pentru scoaterea celor 3 persoane din interiorul autoturismului. O persoană a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul de la SAJ", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La locul solicitării au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei, o ambulanţă de la SAJ Bicaz şi un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News