Momentul caraghios când un polițist încearcă să ghideze în trafic o mașină fără sofer VIDEO

Sambata, 22 Aprilie 2023, ora 18:28
2925 citiri
Momentul caraghios când un polițist încearcă să ghideze în trafic o mașină fără sofer VIDEO
Incidentul a avut loc în Arizona FOTO TikTok

Un videoclip în care un polițist încearcă să ghideze o mașină Waymo fără șofer a ajuns viral pe TiTok.

Incidentul a avut loc pe 16 aprilie în Phoenix, Arizona.

Mașina s-a întâlnit cu o paradă și cu un ofițer de poliție, pe care a încercat să îi evite, în principiu, ocolind mulțimea de oameni, dar a ajuns să vireze spre partea din față a paradei, în loc să se îndepărteze. A făcut o scurtă oprire când polițistul i-a cerut să se dea la o parte din calea unui alt vehicul care venea din sens opus, potrivit Știrile PROTV.

În acest timp, un pasager încearcă să îi explice polițistului, între râsete, că nu se află nimeni la volan.

”Domnule, nu ne putem mișca. Ne pare rău. Această mașină nu ne lasă să ne mișcăm. Nu suntem la volan”, spune Johnny Romano, cel care a postat videoclipul.

El a povestit, pentru Insider, că a fost impresionat de modul în care s-a descurcat mașina, fiind prima dată când a urcat într-un astfel de vehicul.

”A știut cum să răspundă și să încerce, în esență, să evite parada. Când a dat peste al doilea polițist, și-a dat seama că trebuie să întoarcă”, a mai declarat Romano, precizând că polițistul nu s-a supărat pe el, pentru că era evident că mașina nu avea șofer.

În câteva zile, videoclipul a înregistrat aproape 14 milioane de vizualizări

@johnnyromano3

POV: youre in a self driving car and the police get involded

♬ original sound - Johnny Romano

Când a apărut problema, Romano a primit un apel de la serviciul de asistență Waymo, primind îndrumări până când a fost dus la destinația finală.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Waymo, firma folosește învățarea avansată a mașinilor pentru a le învăța cum să răspundă la semnalele de mână și la semnele de circulație.

”În acest caz particular, vehiculul Waymo a tras în lateral, așa cum a dorit, apoi a efectuat un viraj în mai multe puncte și a ieșit cu succes de pe banda blocată în 90 de secunde de la interacțiunea cu polițistul”, a declarat acesta.

Locuitorii orașului Phoenix pot beneficia din 2018 de serviciul de vehicule autonome Waymo. Printr-o aplicație, ei pot chema mașina pentru a-i lăsa la destinația dorită.

Israelul se teme că nu poate să distrugă Hamas fără sprijinul SUA. ”Cărțile în acest moment nu sunt bune”
Israelul se teme că nu poate să distrugă Hamas fără sprijinul SUA. ”Cărțile în acest moment nu sunt bune”
Israelul ar putea să nu poată să distrugă Hamas, în ciuda a cinci luni de lupte intense în Gaza, au recunoscut oficialii serviciilor de informații. Principalul obiectiv al invaziei din...
De ce nu au oferit americanii Rusiei toate informațiile despre atacul terorist de la Moscova: ”Kremlinul știa încă din februarie”
De ce nu au oferit americanii Rusiei toate informațiile despre atacul terorist de la Moscova: ”Kremlinul știa încă din februarie”
Agențiile de informații americane au transmis Rusiei doar o parte din informațiile pe care le aveau despre amenințarea unui atac terorist la Moscova, scrie The New York Times. Motivul a fost...
#masina fara sofer, #trafic, #politist, #SUA , #SUA