Patru lucruri pe care nu trebuie să le ratezi atunci când cumperi o mașină de spălat vase

Advertorial
Joi, 07 Aprilie 2022, ora 17:42
3478 citiri
Patru lucruri pe care nu trebuie să le ratezi atunci când cumperi o mașină de spălat vase
FOTO: unsplash.com

Este ușor să fii entuziasmat de înlocuirea mașinii de spălat vase. De obicei, începe cu o vizită în casa unui prieten, care își arată aparatul nou-nouț, cu tot felul de cicluri personalizate și conectivitate WiFi. Dar apoi începi căutările și descoperi că piața mașinilor de spălat vase este plină de tot felul de mărci, modele și stiluri diferite, multe dintre ele arătând la fel, dar oferind prețuri foarte diferite.

S-ar putea să nu recunoști nici măcar unele dintre mașinile de spălat vase moderne, mai ales dacă nu ai mai căutat un astfel de aparat de ceva vreme. Asta pentru că tehnologia s-a schimbat rapid și drastic în ultimii câțiva ani. Iată, așadar, câteva caracteristici pe care să nu le ratezi dacă vrei să îți cumperi o nouă mașină de spălat vase.

1. Performanța de curățare

Despre asta este, de fapt, vorba. Designul elegant, durabilitatea și caracteristicile speciale nu înseamnă mare lucru dacă mașina ta de spălat vase nu spală eficient vasele. În zilele noastre, există o mulțime de mașini de spălat vase, de la cele ieftine la cele ultra-costisitoare, iar multe dintre ele îți vor oferi puterea de curățare pe care o cauți. Cu toate acestea, vei vedea o mulțime de funcții suplimentare pe piață care pot spori puterea de curățare pentru o curățare mai sigură și mai amănunțită a vaselor. De exemplu, unele mașini de spălat vase au un pulverizator de spălare concentrată pentru sticle sport și alte tipuri de pahare. Poți găsi chiar și mașini de spălat vase cu cicluri de pulverizare puternic concepute special pentru a scăpa de grăsimile și alimentele coapte.

2. Performanța de uscare

Nu este esențial ca mașina de spălat vase să vă curețe vasele - aceasta este doar jumătate din muncă. Ca să fie performantă, ea trebuie să le și usuce eficient. Gândește-te la un moment în care ai deschis mașina de spălat vase pentru a găsi vasele încă complet ude. Este o experiență frustrantă, care îți cere să treci prin munca de uscare manuală a fiecărui tacâm. Drept urmare, o mașină de spălat vase care nu poate usca eficient nu valorează prea mult.

Cea mai avansată și eficientă tehnică de uscare este utilizarea unei cuve din oțel inoxidabil. Acești pereți din oțel inoxidabil permit uscarea pe bază de condens, care nu va topi plasticul sau nu va coace pe alimente, dar funcționează minunat pentru a elimina umezeala din vase la sfârșitul fiecărui ciclu.

3. Performanță silențioasă

Bucătăriile au din ce în ce mai mult tendința de a fi în plan deschis și, de obicei, în apropierea camerelor de luat masa. Așadar, a avea o mașină de spălat vase zgomotoasă pur și simplu nu este o alegere inteligentă. Vrei să poți opera mașina de spălat vase și să folosești în continuare bucătăria și zona de luat masa în timp ce funcționează. Acest lucru nu va fi posibil dacă zgomotul este atât de puternic încât trebuie să strigi peste el. Din fericire, există o mulțime de opțiuni disponibile care oferă o funcționare impresionant de silențioasă. Trebuie doar să știi cum să înțelegi evaluările în decibeli și cum vor afecta costurile.

Volumul unei conversații normale între două persoane este de obicei între 55-65 dB. O bibliotecă are zgomot în jur de 40 dB. Deci, în mod ideal, vrei să găsești o mașină de spălat vase care să se încadreze undeva între cele două intervale.

4. Cicluri și opțiuni

S-ar putea să te întrebi ce fac exact diferitele cicluri de la o mașină de spălat vase. Cum se diferențiază unul de celălalt? Practic, există trei variabile principale de la un ciclu la altul:

  • Durata ciclului
  • Temperatura apei
  • Intensitate (presiunea apei și cantitatea de apă utilizată)

Mărcile au nume distincte pentru ciclurile lor, dar majoritatea oferă un set universal de cicluri conexe pentru sarcini specifice. Este important să reții că multe cicluri nu înseamnă automat că o mașină de spălat vase este de calitate superioară. Vrei cicluri utile, cu un scop. Calitate peste cantitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#masina de spalat vase, #masina spalat vase , #stiri life style