Șofer rămas blocat în trafic după ce strada s-a surpat sub roți. Lucrarea de mântuială făcută de compania care se ocupă de asfaltare VIDEO

Luni, 21 Noiembrie 2022, ora 16:21 4210 citiri
Mașina rămasă blocată într-o groapă FOTO Monitorul de Botoșani

Un șofer ghinionist din Botoșani a rămas blocat în trafic după ce strada s-a surpat sub mașină, astfel că a avut nevoie de ajutor ca să împingă vehiculul din groapa în care i-a scăpat roata.

Incidentul a avut loc luni, 21 noiembrie, pe Bulevardul Eminescu la intersecţia cu Strada Sucevei, în dreptul Bisericii Sfinţii Petru şi Pavel.

În zona respectivă au fost mai multe avarii la o conductă de apă, iar reprezentanţii Nova Apaserv nu au mai refăcut carosabilul, groapa rămasă fiind astupată doar cu pământ. Luni, drumul a fost acoperit de zăpadă, iar şoferul maşinii nu a mai observat groapa rămasă în asfalt. Când a trecut pe porţiunea respectivă, şoferul a oprit pentru a da prioritate, însă pământul s-a surpat, iar maşina a rămas blocată cu roata din spate în groapă, potrivit Monitorul de Botoșani.

Patru șoferi care se aflau de asemenea în trafic la momentul respectiv l-au ajutat să scoată mașina din groapă.

În municipiu există peste 100 de zone unde Nova Apaserv a intervenit, iar asfaltul nu a fost refăcut. Societatea a primit recent 34 de sancţiuni, în valoare de câte 2.000 de lei fiecare, din acest motiv.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News