Scurt ghid pentru un marketing de succes în online în 2022

Advertorial
Marti, 19 Iulie 2022, ora 19:52
7233 citiri
Scurt ghid pentru un marketing de succes în online în 2022
FOTO: Pixabay.com

Trăim în secolul vitezei și digitalizării. În 2022, poate fi dificil să ținem pasul cu tendințele de marketing digital, deoarece industria se schimbă foarte repede. În plus, există multe de părți ce fac parte din strategia sau campania de marketing digital de succes, așa că este o adevărată provocare să ținem pasul cu fiecare aspect.

În fiecare an se transformat modul în care companiile B2B și B2C din diferite sectoare funcționează, pe măsură ce oamenii întră online pentru a cerceta, a revizui și a cumpăra. Pentru a ajuta marketerii și liderii digitali să navigheze în acest nou peisaj, am identificat câteva tendințe cheie în 2022. În funcție de business și de industria și domeniul de activitate, unele strategii de marketing trebuie adaptate.

De exemplu în gambling, strategiile de marketing se focusează pe adulți și vizează fiecare dolar ce poate fi cheltuit în cadrul cazinourilor clasice sau online. Este o formă de divertisment, ca mersul la film unde fiecare om poate cheltui câțiva zeci de dolari / euro / lei.

Deci, modul în care sunt targetați posibilii clienți de gambling merită o analiză. S-a dovedit că puține companii folosesc bazele de date la fel ca un cazinou. Sunt strânse informații despre posibilii clienți de ani de zile și sunt capabili să utilizeze aceste informații pentru a determina cine sunt cei mai valoroși clienți astăzi și care vor fi mâine. Cei ce dezvoltă marketingul pentru cazinouri au învățat să înțeleagă factorii declanșatori care conduc spre vizitarea site-urilor de gambling.

Strategia de marketing personalizată s-a dovedit a fi de succes în industria jocurilor online. Funcțiile principale sunt de a crea experiențe pentru clienții valoroși, oferind beneficii gratuite care fac vizita lor cu adevărat personală.

Marketingul de loialitate joacă un rol esențial, care nu este ceva nou, dar este ceva ce ar trebui să-l aplice orice industrie. La urma urmei, ce încearcă companiile să facă cu marketingul lor online? Să crească baza de clienți, să promoveze brandul și să crească vânzările! În cazul cazinourilor, scopul este să crească încasările. Un program de loialitate poate atinge toate aceste obiecte, plus multe altele. Un Casino Online poate câștiga din recurența programelor de loialitate. Jucătorii, odată ce au aderat la un program de loialitate, trebuie să depună eforturi pentru a-l menține, iar asta înseamnă cheltuirea unor sume în cadrul platformei digitale.

În 2022, revine trendul marketingului prin email. În ultimele două decenii, marketingul prin e-mail a fost una dintre cele mai eficiente strategii de marketing digital, fiind și una dintre cele mai vechi. La fel ca orice altă formă de marketing, și cea prin e-mail se aplică în industria de gambling.

Poate că doriți să generați înscrieri pe site sau în aplicație. Sau poate doriți ca oamenii să participe la următoarele evenimente, cum ar fi un turneu de poker sau un concert. Poate că sunteți un cazinou cu prezență fizică într-un loc precum Las Vegas, care cautați să atrageți vizitatorii pe site și să parieze.

Oricare ar fi dorința de business, ar trebui să vă personalizați mesajul în mod corespunzător, astfel încât să rezoneze cu posibilii clienți și să știe exact de ce ar trebui să deschidă link-ul din email. Știm prea bine că multe emailuri ajung în zona de spam, asta pentru că poate nu s-au targetat corespunzător destinatarii.

Odată ce publicul țintă a ajuns în platforma online, este bine să folosiți strategii de marketing aplicate în site prin intermediul cărora să-i încurajați pe vizitatori să devină jucători. Poate fi nevoie de ceva efort de ambele părți - cazinouri și jucători - pentru a menține toate părțile fericite (și să se joace) de-a lungul timpului. Educarea jucătorilor va fi un factor important în obținerea de profituri pe termen lung, atât pe platformele de jocuri, cât și pe ecranele digitale.

Indiferent de strategia de marketing aplicată, este important să dați dovadă de seriozitate. Cu toate că vorbim de o ramură a industriei de divertisment, totuși gamblingul rămâne într-o zonă sobră și cei ce ajung să parieze vor să simtă că au încredere în platforma digitală, că totul este tratat cu seriozitate, că totul e securizat.

În același timp, fiți generoși cu ai voștri clienți sau posibil clienți. Indiferent de industrie, oamenii vor aprecia când vor primi bonusuri, vouchere valorice, când vor fi premiați pentru activitatea lor în cadrul platformei digitale. În cazul cazinourilor, există numeroase bonusuri și premii, de la deschiderea contului și până la tot felul de mici recompense ce mențin jucătorii activi.

În cazul cazinourilor clasice, jucătorii se pot bucura de băuturi gratuite, de servicii de catering și chiar vacanțe, excursii, camere gratuite la hotel și multe alte servicii premium.

Gândiți-vă la ce își doresc clienții cel mai mult de la voi și faceți în așa fel încât să simtă că vor primi. Pentru companiile B2B, alegeți cadouri pe care profesioniștii care lucrează cu voi le-ar aprecia.

Cu toate acestea, doar 42% dintre companiile din diverse industrii oferă clienților sau potențialilor clienți astfel de bonusuri și cadouri.

O altă modalitate de a-i face pe cei mai buni clienți să se simtă ca niște VIP-uri este să le oferiți informații despre evenimentele de marcă. Sunt șanse ca și clienții să aibă multe în comun între ei. De ce să nu-i reuniți pentru o noapte de distracție? Puteți să-i invitați la diferite evenimente, la un film bun, un concert preferat.

În cazul industriei de gambling, trebuie să mai țineți cont că nu toți oamenii sunt la fel, chiar dacă aparent împărtășesc aceleași pasiuni. În acest context, căutați asemănări demografice între clienții de top. Faceți referințe încrucișate la cei cu obiceiurile lor de cheltuieli. Investește mai întâi în produsele sau serviciile căutate de cei mai mari fani.

Este important ca în spatele unei acțiuni de marketing să existe o întreagă strategie. Nu este ușor să puneți în practică o acțiune de marketing pentru un magazin online, un cazinou sau o băcănie, dar până la urmă vă adresați tot oamenilor. Trebuie să le rezolvați problemele și așteptările. Există o mulțime de părți mobile și multe decizii critice care trebuie luate înainte de a vă putea numi cu adevărat un maestru în marketing de cazinou.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#marketing, #succes, #ghid marketing , #marketing