Un bărbat de 39 de ani a dat lovitura: A câștigat milioane de dolari printr-o metodă VIDEO

Sambata, 03 Februarie 2024, ora 02:22
5251 citiri
Un bărbat de 39 de ani a dat lovitura: A câștigat milioane de dolari printr-o metodă VIDEO
Mark Zucherberg și familia sa, cu cei 3 copii și soția sa, Priscilla FOTO: People

Un bărbat de 39 de ani, care s-a născut în White Plains, New York, iar părinții săi au fost Karen, psihiatru – mama și Edward dentist – tata, are parte de mult noroc. După ce a studiat la Universitatea Harvard, el s-a căsătorit cu Priscilla Chan, având împreună trei copii. Mark Zuckerberg a fondat Facebook în 2004, iar acum el primește dintr-un foc, nu mai puțin de 700 de milioane de dolari din dividente de la compania Meta.

Meta, compania-mamă a Facebook va plăti dividente acționarilor, deoarece raportează venituri de 40 de miliarde de dolari pentru ultimul trimestru din 2023, anunță The Guardian.

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, compania-mamă a Facebook, Instagram și WhatsApp, este de așteptat să primească 700 de milioane de dolari (549 de milioane de lire sterline) pe an în dividende.

Statele Unite vor să-l îngroape pe Putin: Rusia va fi lovită cu o precizie diabolică

Joi, Meta a anunțat că va plăti primul dividend trimestrial investitorilor de când Facebook s-a lansat pe bursă în 2012, după ce a depășit așteptările Wall Street cu venituri de 40 de miliarde de dolari pentru ultimul trimestru de anul trecut.

Compania a raportat o triplare a profiturilor trimestriale la 14 miliarde de dolari pe măsură ce vânzările de publicitate au revenit, în ciuda faptului că Meta a redus cu 22% din personal prin reducerea numărului total de angajați la aproximativ 19.000 și a lansat o răscumpărare de acțiuni de 50 de miliarde de dolari.

Zuckerberg a mai anunțat că afacerea, care împlinește 20 de ani luna aceasta, va plăti primul dividend ca companie publică de 50 de cenți pe acțiune. Meta a spus că cei 1,25 miliarde de dolari pentru investitori ar fi primul dintre plățile obișnuite.

”Tigrul Europei” se prăbușește în 2024: Criza permanentă lovește 800.000 de români

Mark Zuckerberg deține aproximativ 350 de milioane de acțiuni, ceea ce înseamnă că, dacă Meta înregistrează aproximativ același nivel de plăți de dividende în fiecare trimestru, va lua acasă aproximativ 700 de milioane de dolari pe parcursul primului an.

Tânărul de 39 de ani, care are 3 copii, Mark Zuckerberg a luat acasă 27 de milioane de dolari în compensație totală în 2022, cel mai recent an în care disponibile cifrele privind remunerația completă.

Meta a fost criticată miercuri la o audiere a comisiei judiciare a Senatului SUA, care a fost convocată pentru a interoga pe Zuckerberg și alți directori din domeniul tehnologiei cu privire la impactul platformelor lor asupra utilizatorilor tineri. Directorul executiv a oferit scuze părinților ai căror copii au murit în urma exploatării online.

Ceva necunoscut a lovit Rusia din umbră: Totul a fost oprit, breșă de mari proporții

Pe tot parcursul audierii, membrii Congresului au promovat o legislație care ar putea priva Meta și alte platforme de imunitatea legală pentru conținutul postat pe platformele sale.

Acest lucru vine la câteva luni după ce compania americană Meta a fost lovită de un proces masiv de către procurorii generali ai 41 de state pentru impactul acesteia asupra utilizatorilor tineri.

Să menționăm faptul că Mark Zuckerberg din Statele Unite are o avere estimată de 139,3 miliarde de dolari, conform topului întocmit de revista Forbes în 2024. Pe primele locuri în clasamentul celor mai bogați oameni din lume se află Benarnd Arnault cu 213,4 miliarde de dolari, urmat de Elon Musk, Jeff Bezos și Larry Ellison.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Mark Zuckerberg, #Mark Zuckerberg Facebook, #Facebook, #meta, #Mark Zuckerberg avere, #Instagram, #dividente , #stiri afaceri