Celebritati despre care nu banuiai ca au crescut in familii adoptive (Galerie foto)

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 09:07
11925 citiri
Celebritati despre care nu banuiai ca au crescut in familii adoptive (Galerie foto)
Foto: Ranker

Despre Steve Jobs, fondatorul Apple, care a murit de cancer, toata lumea stie ca a fost adoptat, insa exista multe alte mari personalitati care nu au crescut alaturi de parintii lor naturali.

Celebritati care si-au dat copiii spre adoptie (Galerie foto)

A fost cazul lui John Lennon, a lui Marilyn Monroe si chiar al fostului presedinte american Bill Clinton, conform Ranker.

Eric Clapton

Muzicianul Eric Clapton, in varsta de 69 de ani, a crescut crezand ca bunicii sai ii erau parinti si ca mama sa, care avea 16 ani cand l-a adus pe lume, ii era sora.

Ice T

Rapperul si actorul Ice T, acum in varsta de 56 de ani, a fost crescut de matusile sale, dupa ce parintii sau au murit, unul cand acesta avea opt ani, iar celalalt patru ani mai tarziu.

Nelson Mandela

Nelson Mandela, care a murit la 95 de ani, a fost crescut de un sef de trib dupa ce tatal sau a murit, cand el avea noua ani.

Michael Bay

Regizorul si producatorul Michael Bay (49 de ani), de al carui nume se leaga filme ca "Armageddon" sau "Pearl Harbour", a fost dat spre adoptie la o varsta foarte frageda, mama sa adoptiva fiind psihiatru.

Gary Coleman

Actorul Gary Coleman, decedat in urma cu patru ani, la numai 42 de ani, fusese dat spre adoptie de foarte mic. Acesta suferea de o boala auto-imuna de rinichi.

Ingrid Bergman

Mama actritei Ingrid Bergman a murit cand ea avea trei ani, iar tatal cand implinise 13. A stat la o matusa timp de sase luni, pana ce aceasta a murit, dupa care a fost crescuta de o alta matusa, alaturi de cei cinci copii ai sai.

Louis Armstrong

Louis Armstrong a fost abandonat de parinti la o varsta frageda, fiind crescut de bunica si un unchi, iar ulterior de o familie adoptiva.

Richard Burton

Richard Burton a fost crescut de sora sa si de sotul acesteia dupa ce mama lor a murit, inainte ca el sa implineasca doi ani.

John Lennon

Solistul trupei Beatles a fost crescut, de la varsta de cinci ani, de o matusa pe linie materna.

Marilyn Monroe

Cea care avea sa ajunga una dintre cele mai cunoscute actrite, Marilyn Monroe, nascuta Norma Jeane Mortenson, a crescut cu o familie adoptiva pana la varsta de noua ani, mama sa fiind bolnava. Ulterior, a fost trimisa la orfelinat, si a ajuns iar in mai multe familii adoptive, inclusiv in cea in care copilarise.

Bill Clinton

Fostul presedinte al SUA a fost crescut de bunici dupa moartea tatalui sau. La varsta de 15 ani, a luat numele tatalui sau vitreg.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#celebritati adoptate, #vedete adoptate, #mari personalitati adoptate, #vedete date adoptie, #celebritati adoptii , #stiri Marilyn Monroe