Ministrul Muncii il lauda pe Ponta: E tanar, cu entuziasm si energie, vrea sa rezolvam repede toate problemele

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 20:45436 citiri
Ministrul Muncii il lauda pe Ponta: E tanar, cu entuziasm si energie, vrea sa rezolvam repede toate problemele
Foto: Arhiva

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a afirmat, luni, ca prim-ministrul Victor Ponta este un tanar cu foarte mult entuziasm si energie si ca acesta doreste sa rezolve repede toate problemele, ceea ce nu se poate intotdeauna.

"Premierul nostru este un premier tanar si cu foarte mult entuziasm si energie si doreste sa rezolve foarte repede toate problemele. Nu intotdeauna se poate rezolva totul foarte repede si trebuie sa stam sa analizam putin inainte de a lua o masura, pentru ca nu intotdeauna putem, poate noi, restul Guvernului, sa rezolvam asa de repede pe cat vrea domnia sa sa le rezolve", a explicat ministrul Muncii, potrivit Mediafax.

Campeanu a spus ca se refera la toate problemele care ar trebui rezolvate la nivel guvernamental, sustinand ca ministrii trebuie sa gaseasca permanent solutii, chiar sa vina "si cu probleme noi de rezolvat".

"De cand am venit la guvernare, tot trebuie sa reparam ceva, sa venim, sa facem ceva, si inca ceva, si nu reusim sa tinem pasul cu recuperarile, dar sa venim si cu probleme noi de rezolvat", a subliniat aceasta.