Ministrul Mariana Campeanu si-a luat concediu medical

Marti, 25 Februarie 2014, ora 12:202920 citiri
Ministrul Mariana Campeanu si-a luat concediu medical
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrului Muncii, Mariana Campeanu, i-au fost recomandate cinci zile de concediu medical, in urma accidentului vascular suferit zilele trecute, aceasta fiind in repaus pana in 28 februarie, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al institutiei, Iolanda Staniloiu.

Purtatorul de cuvant al Ministerului Muncii a precizat ca in cele cinci zile cat ministrul Mariana Campeanu va fi in concediu medical, atributiile de serviciu au fost delegate secretarului de stat Georgeta Bratu.

Tensiuni in USL: Mariana Campeanu, intalnire cu Ponta la Guvern

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu (PNL), a suferit un accident vascular minor, luni a fost consultata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fara a fi internata, au declarat surse medicale.

"Ministrul Mariana Campeanu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 11:00, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. A fost consultata de specialisti, iar la ora 12.00 a parasit spitalul", au precizat sursele citate.

Ponta: Ministrul Muncii a suferit un accident vascular

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut luni dimineata o discutie cu ministrul liberal al Muncii, Mariana Campeanu, despre accidentul vascular pe care aceasta l-a suferit sambata, el aratand ca a rugat-o sa stea linistita in aceste zile.

Ministrul Mariana Campeanu i-a dat sotului pensie de invaliditate si indemnizatie de insotitor (Video)

"Imi pare foarte rau. Mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata si chiar am rugat-o si e foarte bine ca merge, sa aiba grija, pentru ca sambata i s-a intamplat acest lucru. De fapt, tema discutiei noastre a fost tocmai acest necaz de sanatate pe care il are si am rugat-o sa stea linistita in aceste doua zile", a precizat Ponta.

El si-a exprimat speranta ca PNL sa ramana la guvernare, aratand ca, in aceasta situatie, si Mariana Campeanu va ramane ministru.