Gafa ministrului Muncii: A inventat judetul Timisoara

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 18:001875 citiri
Gafa ministrului Muncii: A inventat judetul Timisoara
Foto: Arhiva

Ministrul Muncii Mariana Campeanu a facut o gafa, joi, intr-o conferinta de presa, spunand ca a venit in "judetul Timisoara" pentru a prezenta un program adresat tinerilor.

Ea a fost corectata de ministrul delegat pentru IMM-uri si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, si de primarul municipiului, Nicolae Robu. Ministrul Mariana Campeanu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la sediul PNL Timis din Timisoara, ca a venit in "judetul Timisoara", care nu este afectat de somaj, pentru a prezenta, printre altele, un program destinat absolventilor.

"Eu vreau sa va spun ca am combinat doua evenimente importante. O data ca am avut aceasta intalnire cu oamenii de afaceri, am discutat mult pe aceasta tema, am avut si multe intrebari din partea lor.

De asemenea, am vrut sa prezint aici o tema importanta, desi judetul Timisoara nu este afectat foarte mult de somaj in randul tinerilor si de somaj in general, am vrut sa le prezint aceasta preocupare care se numeste garantia pentru tineri pentru ca dorim aceasta garantie pentru tinerii care absolva o forma de invatamant, sa intre intr-o alta forma, cea de angajare", a spus Mariana Campeanu.

Ministrul Educatiei, suparat ca presa i-a sanctionat greselile gramaticale: Am 14 ore de munca (Video)

Ministrul a fost imediat corectat de catre primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, si de delegat pentru IMM-uri si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, care i-a transmis lui Campeanu ca este vorba de judetul Timis, nu de judetul Timisoara.

O gafa identica a facut in anul 2011 si Elena Udrea, pe atunci ministrul Dezvoltarii si Turismului, care a spus, la fel ca si Mariana Campeanu, ca se afla in "judetul Timisoara".