Antonescu i-a cerut Marianei Campeanu sa astepte pana luni cu demisia

Luni, 24 Februarie 2014, ora 16:22909 citiri
Antonescu i-a cerut Marianei Campeanu sa astepte pana luni cu demisia
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni ca a discutat in urma cu o zi cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si ca i-a propus sa astepte pana luni in privinta demisiei.

"Am discutat ieri la Deva cu doamna ministru (Mariana Campeanu - n.red.), care din nou era in dilema demisiei. Eu i-am spus sa astepte pana azi pentru ca, in functie de decizia premierului, vom sti daca mai este vreunul dintre noi la guvernare si probabil ca, asa cum merg lucrurile, nici doamna Campeanu, nici altcineva nu va mai fi la guvernare dintre liberali", a spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, desi a avut o discutie cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, despre starea ei de sanatate, nu s-a pus problema ca aceasta sa ramana in Cabinetul Ponta in situatia in care PNL va decide sa iasa de la guvernare.

Tensiuni in USL: Mariana Campeanu, intalnire cu Ponta la Guvern

Ponta: Ministrul Muncii a suferit un accident vascular

"Isi va continua activitatea si, in functie de decizia PNL, miercuri va proceda in consecinta. Doamna Campeanu mi-a spus foarte clar ca decizia va apartine PNL. Nu am discutat excluderea, dar mi-as dori un ministru la fel de competent ca doamna ministru Campeanu.

Stiti foarte bine ca am o parere foarte buna despre activitatea doamnei Campeanu, dar nu s-a pus problema ca doamna Campeanu sa continue intr-un Guvern din care PNL isi retrage ministrii", a spus Ponta, luni, la finalul sedintei BP al PSD.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, efectueaza luni si marti o vizita oficiala in Austria.