Vanghelie, somat sa inceapa de urgenta reabilitarea termica a blocurilor

Marti, 26 Iulie 2011, ora 12:00
2420 citiri
Vanghelie, somat sa inceapa de urgenta reabilitarea termica a blocurilor
Foto: Antena 1

Presedintele UNPR Sector 5, Corin Romanescu, il acuza pe edilul Marian Vanghelie ca face "numai promisiuni" si arunca banii publici "pe gardulete de tot soiul, la preturi supradimensionate", lasand balta reabilitarea blocurilor.

In aceste conditii, Romanescu il someaza public pe Vanghelie "sa demareze in regim de urgenta programul privind reabilitarea termica a blocurilor de locuinte".

"Din discutiile noastre cu locuitorii Sectorului 5 al Capitalei am aflat ca programul de reabilitare termica practic nu exista in primaria lui Vanghelie. Oamenii au dosare depuse de multi ani, dar lucrurile nu se misca.

Edilul actual face numai promisiuni ca totul va incepe in trei - patru luni, dar nimic concret, decat lozinci si vorbe fara acoperire. Aflam din declaratiile lui Marian Vanghelie ca inca din 2009 consilierii locali ai Sectorului 5 au votat o Hotarare de Consiliul Local Nr.27/2009 pentru ca populatia sa nu suporte nimic din costurile reabilitarilor termice si degeaba, oamenii asteapta in zadar vreun semn", acuza Romanescu intr-un comunicat remis, marti, Ziare.com.

Potrivit acestuia, organizatia pe care o reprezinta a lansat inca de anul trecut proiectul "Reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din Sectorului 5", proiect ce face parte din Campania "Construieste viitorul Sectorului 5 alaturi de UNPR", al carui scop este de a sprijini asociatiile de proprietari pentru a putea reabilita termic blocurile de locuinte din aceasta zona a Capitalei.

Acest proiect se adreseaza in special asociatiilor de proprietari, carora organizatia UNPR Sector 5 le ofera consultanta gratuita pentru intocmirea documentatiei necesare realizarii reabilitarii termice a blocurilor din sector, se mai precizeaza in comunicat.

Totodata, in cadrul proiectului se realizeaza sesiuni de training pentru reprezentantii asociatiilor de proprietari sustinute de specialisti in domeniu din cadrul organizatiei, potrivit documentului.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Marian Vanghelie primar, #reabilitare termica blocuri , #primar