Vanghelie si-a infuriat judecatorul: Inca un termen pentru ca nu a aparut imparatul Vanghelie? (Video)

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 12:28
3912 citiri
Vanghelie si-a infuriat judecatorul: Inca un termen pentru ca nu a aparut imparatul Vanghelie? (Video)
Foto: Arhiva (B1 TV)

Marian Vanghelie a intarziat, miercuri, la procesul sau de la Tribunalul Bucuresti, unde trebuia sa fie audiat.

Instanta a amanat judecarea pentru 1 iunie, la cererea unui alt inculpat.

Primarul suspendat al Sectorului 5 trebuia sa fie audiat miercuri, la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Judecarea cauzei trebuia sa inceapa la ora 09:00, insa unul dintre avocatii lui Vanghelie a spus ca acesta da declaratii presei si apoi intra in sala, informeaza News.ro.

Dupa un timp, un alt avocat al lui Vanghelie a spus ca a vorbit cu clientul sau si acesta, care vine de la locuinta sa din judetul Ilfov, abia a intrat in Bucuresti.

Procurorul DNA prezent la sedinta de judecata a cerut judecatorului Otilia Bombos arestarea preventiva a lui Marian Vanghelie, pentru ca nu s-a prezentat miercuri la instanta, iar la termenul din 4 mai a lipsit, atunci avocatul lui Vanghelie anuntand ca edilul nu se poate prezenta intrucat a mers la spital din cauza unei crize renale.

Magistratul DNA a sustinut ca nu au fost depuse la dosar actele medicale din care sa rezulte motivul pentru care Vanghelie a lipsit la termenul anterior si a cerut instantei un termen pentru judecarea cererii de arestare preventiva.

Avocatul a depus actele medicale si a sustinut in fata instantei ca, la termenul anterior, lui Vanghelie i s-a facut rau, acesta fiind motivul pentru care nu s-a prezentat.

"Eram dispusa sa dispun arestarea preventiva. Nu este o scuza, eu stau in roba in birou si il astept pe domnul Vanghelie. Este posibil asa ceva? Acum ne uitam unul la altul? Am stat o jumatate de ora sa-l astept pe dansul. El nu intelege in ce situatie este? Nu realizeaza? Inca un termen pentru ca nu a aparut imparatul Vanghelie?", i-a spus judecatorul avocatului primarului suspendat.

Vanghelie are un nou dosar: Acuzatiile DNA

Pana la urma, Marian Vanghelie a intrat in sala de judecata, si-a cerut scuze si a spus instantei ca nu doreste sa dea nicio declaratie in dosar.

Avocata lui Stefan Ciocan, inculpat in dosar, care nu si-a recunoscut faptele si trebuia sa dea declaratii, a cerut instantei sa amane audierea acestuia, intrucat sotia clientului sau a suferit miercuri dimineata un puseu de tensiune si este bulversat.

Judecatorul a admis cererea si a stabilit urmatorul termen pe 1 iunie.

Vanghelie, despre perchezitiile DNA: Nu ma pot opri sa candidez, voi face campanie si din arest pe Facebook (Video)

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata, de procurorii DNA, in iulie 2015, pentru suspiciuni privind savarsirea a noua fapte de luare de mita si abuz in serviciu si sapte fapte de spalare de bani.

In acelasi dosar sunt judecati Mircea Sorin Niculae, varul lui Vanghelie si administrator al mai multor societati comerciale, Sorin Stefan Ciocan, Laura Ciocan, director al SC Economat Sector 5 SRL, si omul de afaceri Marin Dumitru.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Vanghelie intarziat judecata, #Vanghelie DNA tribunal , #arestat