Vanghelie, prins la inghesuiala in Ferentari

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 08:592299 citiri
Vanghelie, prins la inghesuiala in Ferentari
Foto: Libertatea

Locuitorii din Ferentari s-au calcat in picioare, marti, la deschiderea Pietei Ferentari din sectorul 5. Prins la inghesuiala a fost si primarul Marian Vanghelie, impreuna cu Oana Niculescu Mizil, o candidata PSD la deputatie.

Piata a fost reconstruita dupa ce, anul trecut, a fost distrusa partial de un incendiu.

Multimea adunata buluc la intrarea in cladire l-a asteptat cu sufletul la gura, mai bine de trei ore, pe primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, relateaza Evenimentul Zilei.

Ajutat de bodyguarzi si de propriile-i coate, Marian Vanghelie a reusit cu greu sa treaca de multimea care il aclama incontinuu pentru a taia panglica de inaugurare.

La intrarea in piata mai multe batrane au cazut, impinse de multimea surescitata, si, pret de cateva momente, accesul in hala a fost blocat de o gramada de corpuri care nu puteau nici sa inainteze, nici sa se elibereze din harmalaie.

Baia de multime din Ferentari i-a adus aminte lui Vanghelie ca mai sunt cateva zile pana la votul uninominal.

"Pana in decembrie, vreau sa finalizez lucrarile de canalizare si apa, sa schimbam toata fatada sectorului. Vreau sa continui in continuare modernizarea scolilor, gradinitelor si parcurilor. Sa stiti ca sectorul 5 e unul foarte greu! Sunt aici 50.000 de persoane pe care anual le asistez", a urlat primarul in microfon.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News