Vanghelie, mesaj pentru Ponta de dupa gratii: Nu uita ca oameni ca mine stau in puscarii, nevinovati

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 22:44
11740 citiri
Vanghelie, mesaj pentru Ponta de dupa gratii: Nu uita ca oameni ca mine stau in puscarii, nevinovati
Foto: Arhiva Hepta.ro

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, care se afla in arest preventiv.

"Partidul Social Democrat (PSD) este partidul la care am pus umarul alaturi de sute de mii de membri, pentru milioanele de romani care au avut si au incredere in valorile social-democratiei, pentru milioane de tineri care vor locuri de munca, pentru pensionarii care spera la o batranete demna, pentru medicii si profesorii care nu mai suporta umilinta salariilor de mizerie.

Ma adresez, deopotriva, lui Victor Ponta, inca presedintele acestui partid, cat si tuturor membrilor PSD care trec acum printr-o perioada tulbure, cu temeri pentru viitorul acestui partid pentru care am muncit si in care am crezut cu totii. Victore, nu este prima data cand iti atrag atentia ca, prin mezalianta cu Generalul Oprea, iti sacrifici destinul politic si, odata cu al tau, al intregului partid.

Atat eu cat si alti lideri ai partidului suntem acum in arest, pentru ca l-ai lasat pe Generalul Oprea sa puna mana pe Justitia din Romania. Nu uita ca oameni ca mine, care au construit partidul in ultimii 20 de ani, stau in puscarii, nevinovati, pentru ca au vrut sa se opuna acestui gen de a face politica! Nu uita ca, indiferent de cat de nevinovat esti, am invatat prin acesta experienta a arestului preventiv ca atunci cand nu exista reguli si cand morala politica este tradata, tot nevinovatii sunt cei care platesc", spune Marian Vanghelie intr-o postare pe Facebook semnata "Echipa de comunicare".

El a aratat ca punerea sub acuzare de catre DNA a lui Victor Ponta reprezinta "o lovitura majora data partidului care l-a facut primul ministru al Guvernului Romaniei".

"Ma adresez tie si tuturor celor care au puterea de decizie in acest partid, sa aveti mare grija la urmatorii pasi care trebuie facuti. Orice intelegere cu Generalul Oprea va duce la sacrificarea partidului prin sacrificarea nevinovatilor. Cei ca Generalul Oprea nu sunt interesati de natiunea romana si de statul roman.

El este interesat sa militarizeze viata politica romaneasca si, prin instrumentele sale din justitie, sa distruga orice mecanism democratic instaurat in ultimii 25 de ani. (...) Eu am crezut si cred in justitia corecta din Romania. Cred in PSD si in membrii lui devotati. Cred in democratie si in bine", spune Marian Vanghelie, care este in prezent incarcerat.

In opinia lui, "PSD-ul va suferi o infrangere istorica, tocmai din cauza intelegerii nefaste dintre Victor Ponta si Generalul Oprea".

"Nu uita ca partidul este cel care iti da puterea, nu Generalul Oprea, iar atunci cand cineva iti da un drept, ti-l poate si lua. Noi suntem partidul, cei care au pus umarul la construirea lui si au fost dati la o parte dupa ce si-au facut treaba, nu Generalul Oprea care prin tradari si jocuri de culise nu face nimic altceva decat sa se catere pe PSD! Victore, decizia e la tine!", conchide fostul lider al PSD Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Marian Vanghelie mesaj Ponta arest, #Vanghelie Ponta Gabriel Oprea , #arestat