Vanghelie, mesaj pentru Ponta: Da-ti demisia, baiatule, nu scapi. Vezi cu Hidroelectrica, Victore!

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 00:18
16768 citiri
Vanghelie, mesaj pentru Ponta: Da-ti demisia, baiatule, nu scapi. Vezi cu Hidroelectrica, Victore!
Foto: Realitatea TV

Fostul vicepresedinte PSD Marian Vanghelie a avut, marti seara, un mesaj pentru Victor Ponta, despre care spune ca il cunoaste atat de bine incat poate "sa-si dea doctoratul in el".

"Victore, nu scapi, te rog sa ma crezi. M-ai subestimat, te rog frumos! (...) Nu crede ca ai scapat de mine. Fii sigur ca de-abia de acum incolo incepem sa facem politica impreuna. (...) Nu-l cunoasteti la fel de bine ca mine, eu imi dau doctoratul in el", i-a transmis primarul, intr-o emisiune la Realitatea TV.

"Victore, nu scapi, lasa-le naibii de pacturi, tu vezi cu Dubaiul, OMV, unde ai probleme, vezi cu Hidroelectrica. Eu te sfatui, da-ti demisia, baiatule. Daca vorbesti cu Mircea Geoana, mai ai o sansa", a mai afirmat Marian Vanghelie.

Vanghelie, apel la Daciana Sarbu si Bombonica Dragnea

Edilul spune despre Victor Ponta ca "incearca sa-i sperie" pe colegii din partid, astfel ca acestia "stau si se gandesc de 3 ori". In plus, primarul Sectorului 5 mentioneaza ca il apreciaza pe fostul purtator de cuvant Catalin Ivan ca a avut curajul sa vorbeasca despre situatia din PSD.

"Ivan nu era in galeria de oameni grei care aveau curaj sa spuna, faptul ca spune ca vrea sa candideze (la sefia PSD - n.red.)... ", a mentionat Marian Vanghelie, declarandu-se contrariat de faptul ca liderii locali ai PSD au fost aratati cu degetul de conducerea partidului pentru esecul de la alegerile prezidentiale: "Cum sa vina cineva sa-i spuna lui Mazare sau Oprisan care este dimensiunea politica la nivelul judetului si ce trebuie facut?".

Iohannis e jucator. Nu stiu cum va reusi PSD sa se impace cu acei oameni INTERVIU cu Catalin Ivan

Nu in ultimul rand, Marian Vanghelie a afirmat ca Victor Ponta l-a sabotat pe Crin Antonescu astfel incat acesta sa nu mai candideze la alegerile prezidentiale, inainte de ruperea USL: "L-a pus pe Crin presedinte al comisiei de revizuire a Constitutiei ca sa isi bata joc de el. (...) Ii punea pe cei din comisie sa traga de timp. Nu voia modificarea Constitutiei".

Mircea Geoana a fost exclus din PSD impreuna cu Marian Vanghelie si Dan Sova in primul Comitet Executiv organizat dupa pierderea alegerilor. De atunci, atat Geoana cat si Vanghelie au atacat conducerea partidului, mai ales pe Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Vanghelie: Ponta e terminat, va face inchisoare. Va fi arestat in februarie

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Marian Vanghelie Victor Ponta, #Vanghelie demisie Ponta, #Vanghelie mesaj Ponta , #PSD