Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Vanghelie: Ma misc brownian, de aia am multe controale

Miercuri, 17 August 2011, ora 23:27
2393 citiri
Vanghelie: Ma misc brownian, de aia am multe controale
Foto: Realitatea TV

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, este convins ca are multe controale pe cap pentru ca "se misca" bine, mai exact "brownian".

Vanghelie este nemultumit de rezultatele controalelor efectuate de ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, care scot la iveala foarte multe fraude cu ajutoare sociale facute de primari.

"Domnul Lazaroiu se prezinta mai mult ca un specialist in sondarea opiniei publice, decat ca ministru al Muncii. Este o aberatie(...) Este un circ ieftin", a comentat Vanghelie, miercuri seara, la Realitatea TV, adaugand ca daca totusi se dovedeste ca unii primari au facut fraude atunci sa fie pusi sa plateasca.

"Noi colaboram cu ministerul in permanenta, controale am avut foarte multe, tinand cont de felul cum ma misc eu, brownian", a spus ironic Vanghelie.

Primarul sectorului 5 i-a cerut demisia lui Sebastian Lazaroiu, pentru declaratiile referitoare la existenta unor familii care au venituri de peste 20 de milioane de lei vechi, dar primesc ajutoare sociale.

La randul sau, Vanghelie a spus ca isi va da demisia daca se demonstreaza ca vreo familie din sectorul 5 se afla intr-o asemenea situatie.

"Eu cred ca domnul Lazaroiu nu o sa mai fie niciodata ministru in viata lui, cred ca este un accident", a conchis Marian Vanghelie.

Nu pleaca din PSD si anunta Vanghelion 2012

Pe de alta parte, Marian Vanghelie a declarat ca nu va pleca niciodata din PSD.

"Nu plec din PSD. Uitati-va bine la mine! Am eu fata de om pe care sa-l ademeneasca altii sa plece?", a spus Vanghelie, cu referire la eventualele oferte de a parasi PSD in favoarea unui alt partid.

Edilul sectorului 5 a anuntat si ca, in urma solicitarilor venite din partea unor cetateni, va relua traditia petrecerii de Revelion organizate de primaria pe care o conduce. Evenimentul cu pricina nu a avut loc la final de 2009 si 2010, din cauza crizei economice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Vanghelie Lazaroiu ajutoare , #primar