Vanghelie, lui Ponta: Victore, mai ai vreun dram de demnitate? Cu ce te santajeaza generalul Oprea?

Luni, 22 Iunie 2015, ora 16:35
5834 citiri
Vanghelie, lui Ponta: Victore, mai ai vreun dram de demnitate? Cu ce te santajeaza generalul Oprea?
Foto: Arhiva / Realitatea TV

Marian Vanghelie, exclus din PSD si arestat preventiv sub acuzatia de luare de mita, il acuza pe Victor Ponta ca este "las si lipsit de barbatie" pentru ca se ascunde de DNA in Turcia, si insinueaza ca Victor Ponta este santajat de Gabriel Oprea.

"Am stiut tot timpul ca Victor Ponta este las si lipsit de barbatie. Din cauza acestei lasitati a pierdut alegerile prezidentiale. Pur si simplu i-a fost frica de votul confratilor nostri din diaspora si a blocat in mod deliberat procesul de votare. Ce a urmat, stim cu totii. PSD a pierdut prezidentialele in conditiile in care lideri judeteni, primari de sector, municipii, comune si sate s-au mobilizat exemplar.

Intr-o astfel de situatie, oricare barbat adevarat isi prezenta demisia de onoare, insa nu si Victor Ponta. El m-a exclus pe mine din partid, pentru ca am fost tot timpul o voce critica, s-a indepartat de liderii autentici ai partidului, a sacrificat PSD-ul pentru interesul lui, al familiei si al generalului Oprea. Mai mult, a dat vina pe americani pentru esecul sau rasunator", a postat pe Facebook Marian Vanghelie.

Vanghelie: Generalul Oprea are o viteza fantastica in a pune mana pe PSD. Sa nu va treziti cu dosare...

Avocata premierului a cerut o noua amanare a audierii lui Ponta si a depus acte medicale - surse

Fostul presedinte al PSD Bucuresti mai sustine ca "tot din lasitate, Victor Ponta s-a dus la Baku, afisandu-se langa Putin, demonstrand ca interesele externe ale Romaniei palesc in fata interesului personal".

"Lasitatea lui a culminat zilele acestea cand a fugit ca un pisicut la Instambul, de teama DNA-ului, punandu-si piciorul in ghips (alt plagiat dupa un personaj celebru) si lasand, nu numai marele partid PSD cat si Romania, pe mana Generalului Oprea. Cand s-a mai pomenit ca un guvern PSD, votat de un parlament majoritar PSD, sa fie condus de un general facut la apelul de noapte? Oare ce se ascunde in spatele propunerii lui Ponta ca Generalul Oprea sa fie prim-ministru? Sa nu credeti o clipa ca ceea ce se intampla in ultimile luni este produsul hazardului. A fost si este o strategie marsava de confiscare a votului legitim pentru un grup politic ilegitim condus de Generalul Oprea.

Victore, cu ce te santajeaza Generalul Oprea? Ce stie generalul despre tine incat ii faci partidul si tara cadou? Functia de prim-ministru nu se mosteneste in familie, nu se cumpara la taraba in piata de fructe din Ilfov!", mai sustine Vanghelie.

Basescu: Ponta nu face decat sa castige timp cu DNA

Ponta explica de ce s-a operat in Turcia: In Romania s-ar fi blocat doua etaje ale spitalului

La finalul comentariului, acesta ii transmite un mesaj fostului sau presedinte de partid.

"Victore, daca mai ai vreun dram de demnitate, da-ti demisia din functia de presedinte al PSD si din cea de prim-ministru al Romaniei. Si asta acum, cand nu e prea tarziu. Exista destui lideri din Partidul Social Democrat care pot conduce cu demnitate si barbatie PSD-ul si Guvernul Romaniei", crede Marian Vanghelie.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Vanghelie Ponta santajat Oprea, #Vanghelie Ponta demisie , #DNA
Comentarii