Vanghelie: La sectoare in Bucuresti, vor fi trei candidati PSD si trei PNL, eu candidez

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 20:14
2864 citiri
Vanghelie: La sectoare in Bucuresti, vor fi trei candidati PSD si trei PNL, eu candidez
Foto: Arhiva Ziare.com

Partidele din USL isi vor imparti echitabil sectoarele Capitalei, cand vine vorba de candidaturile la alegerile locale, a anuntat Marian Vanghelie miercuri seara, dupa intalnirea Organizatiei PSD Bucuresti.

"Vor fi trei candidati PSD si trei PNL", a spus Vanghelie fara sa sufle un cuvant despre cel de-al treilea partid din Uniunea Social Liberala, Partidul Conservator.

Intrebat daca va candida inca o data la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie a glumit, initial, raspunzand: "Mai conteaza unde candidez eu? Eu nu mai candidez, stau sa ma uit la cei care candideaza". Ulterior, a precizat: "Glumesc, voi candida la sectorul 5".

Pesedistul a refuzat sa dezvaluie insa numele celorlalti candidati ai USL, afirmand ca "acestia vor fi prezentati oficial".

Pana acum, s-au vehiculat mai multe nume pentru primariile de sector. Presedintele interimar al organizatiei PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, ar putea fi candidatul social-democratilor pentru primaria sectorului 6.

Despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei, impotriva lui Sorin Oprescu, edilul sectorului 5 a spus ca nu intentioneaza sa aspire la "functii mai mari" pana cand nu implineste 60 de ani.

"Nu voi fi inclus in sondajele pentru Primaria Generala, cred ca voi fi inclus doar pentru Primaria Sectorului 5. Daca nu ati inteles ca abia dupa ce implinesti varsta de 60 de ani poti sa iti permiti sa participi la alte functii mai mari, nu ati stat prin PSD foarte mult. Deci va spun eu ca trebuie sa ai rabdare", a mai spus Vanghelie.

La randul sau, liderul PSD Victor Ponta a declarat, tot miercuri seara, ca actualii primari in functie, Andrei Chiliman (PNL) si Marian Vanghelie (PSD) sunt, momentan, singurii candidati siguri ai USL la primariile de sector al Capitalei, restul urmand sa fie negociati in USL.

"Suntem organizati, lucram cu cei de la PNL, vom obtine un scor bun. Nu am stabilit inca care sunt sectoarele care revin PSD si care sunt acesti candidati. In afara de domnul Chiliman la sectorul 1 si de domnul Vanghelie la sectorul 5, care evident candideaza pentru nou mandat, celelalte patru sectoare le stabilim in cadrul USL", a spus Ponta citat de NewsIn.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#candidati PSD primarii sectoare, #Vanghelie candidat primarie, #alegeri locale Bucuresti candidati , #primar