Vanghelie, in libertate pentru nasterea fetitei: As vrea sa am puterea necesara sa ma exprim ca lumea (Video)

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 16:32
2869 citiri
Vanghelie, in libertate pentru nasterea fetitei: As vrea sa am puterea necesara sa ma exprim ca lumea (Video)
Foto: B1TV

Curtea de Apel Bucuresti a acceptat, miercuri, cererea formulata de primarul suspendat al Sectorului 5 Marian Vanghelie, urmand ca acesta sa poata parasi arestul la domiciliu timp de doua zile pentru a putea asista la nasterea copilului si indeplini toate formalitatile.

"Numai lucruri normale vreau sa fac, nimica anormal, totul numai lucruri normale" (sic!), a comentat vestea cea buna Marian Vanghelie, intr-o interventie telefonica la postul B1TV.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a mai declarat ca vrea sa poata participa la nasterea fiicei sale, Maria, sa o poata inregistra oficial si sa poata sta cu ea "in conditii normale".

Intrebat despre planurile sale politice, Marian Vanghelie a spus ca deocamdata "problemele politice sunt pe planul doi".

Totusi, fostul presedinte al PSD Bucuresti a citat din Ion Iliescu, spunand, "in gluma", ca "din politica nu iesi decat cu picioarele in fata".

"Fiecare s-o preia cum doreste. Mie mi-a placut forma respectiva, cum a explicat domnul presedinte cand unii incercau sa il scoata din peisajul politic. Cine crede ca ma scoate pe mine din peisajul politic doar ca nu le place de mine se insala. Toate sunt asa cum vrea Dumnezeu!", a adaugat Vanghelie.

Intrebat daca este de parere ca problemele sale in justitie au legatura cu politica, Marian Vanghelie a afirmat ca asteapta sa fie complet liber pentru a-si putea argumenta punctul de vedere.

"Sunt 100% sigur ca din cauza politicii, dar as vrea sa am puterea necesara sa ma exprim ca lumea. 100%! O sa si detaliez cum s-au intamplat lucrurile", a mai declarat acesta.

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis la mijlocul lunii august ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa fie judecat in continuare in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.

Vanghelie vrea in libertate pentru a avea grija de Oana Mizil - ce au decis magistratii

Marian Vanghelie le-a cerut atunci judecatorilor sa-i inlocuiasca arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar, sustinand ca trebuie sa aiba grija de iubita sa, fostul deputat PSD Oana Niculescu Mizil, deoarece exista posibilitatea ca aceasta sa nasca prematur si sa apara probleme medicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Vanghelie zile libere nastere copil, #Vanghelie iesire politica, #Vanghelie copil Oana Mizil , #DNA