Vanghelie i s-a plans lui Ponta: Domnul Crin Antonescu ne pune la colt

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 21:21
4609 citiri
Vanghelie i s-a plans lui Ponta: Domnul Crin Antonescu ne pune la colt
Foto: Adevarul

Sedinta de marti a Comitetului Executiv al PSD nu a avut pe ordinea de zi doar excluderea lui Mircea Geoana, ci si alte subiecte fierbinti, printre care suspendarea presedintelui sau relatia lui Victor Ponta cu Crin Antonescu.

Din inregistrarile audio care au aparut zilele acestea in presa, reiese ca Marian Vanghelie i-a reprosat lui Victor Ponta ca nu se consulta cu ceilalti lideri PSD cand ia decizii riscante, cum e cea de suspendare a sefului statului, ci doar cu co-presedintele USL, Crin Antonescu.

"Cred ca este gresit ca dumneavoastra luati deciziile cu Crin Antonescu si noi le aflam de la televizor. Mergem la o infrangere, noi stim cu totii ca nu putem sa-l schimbam pe Traian Basescu maine", i-a spus Marian Vanghelie lui Victor Ponta, adaugand ca populatia o sa creada ca PSD vrea sa "se afle in treaba" cu acest demers fara sanse.

Primarul sectorului 5 si-a exprimat foarte franc nemultumirea fata de modul in care cei doi conduc USL.

"Eu am o problema vizavi, nu de domnul Victor Ponta, ci de domnul Crin Antonescu. Eu am senzatia ca domnul Crin Antonescu ne cearta mereu la televizor. Ati vazut ce a spus despre domnii Adrian Nastase, Ion Iliescu. Domnul Crin Antonescu ne pune la colt, ne spune ce inseamna democratia in partid, ne spune ce avem de facut", a declarat Vanghelie, starnind nemultumirea lui Victor Ponta, care i-a cerut sa se rezume la situatia din PSD, iar daca vrea sa il critice pe Crin Antonescu sa o faca la sediul PNL.

Hrebenciuc si efectul pervers al suspendarii lui Traian Basescu

Si alti lideri locali ai PSD s-au aratat nemultumiti de anuntul intempestiv privind demararea suspendarii lui Traian Basescu de catre USL, careia nu ii dau nicio sansa.

"Data trecuta cand a fost suspendarea, efectul pervers al suspendarii a fost urmatorul, PD avea intre 25-28% in sondaje si dupa suspendare a avut 51%. Atunci era in 2007 si mai aveam timp pana in noiembrie 2008. Am muncit mult, dar acum daca PDL va creste iar in sondaje nu mai avem cand sa reglam acest lucru pentru ca suntem in an de campanie electorala. Din acest punct de vedere ar trebui sa fim foarte atenti", a declarat liderul PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc.

In replica, Victor Ponta i-a linistiti pe colegii sai explicandu-le ca vor fi mai multi pasi de facut pana sa se ajunga la votul in plenul Parlamentului si pana atunci se pot intampla multe.

C.B.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Vanghelie Crin Antonescu, #Vanghelie suspendare, #suspendare Basescu, #Ponta Antonescu , #PSD