Vanghelie, despre noul dosar: Nu am nicio calitate, ma obisnuisem cu cea de suspect

Duminica, 08 Mai 2016, ora 18:12
2477 citiri
Vanghelie, despre noul dosar: Nu am nicio calitate, ma obisnuisem cu cea de suspect
Foto: Digi24Tv

Marian Vanghelie a declarat, duminica, despre noul dosar al DNA in care se verifica semnaturile formatiunii sale, Partidul Dreptatii Sociale, pentru candidatura la Primaria Sectorului 5, ca nu are nicio calitate in acest dosar.

El a subliniat ca informatiile ca ar fi folosit bazele de date ale Directiei Sociale din Primarie sunt false.

Vanghelie, despre perchezitiile DNA: Nu ma pot opri sa candidez, voi face campanie si din arest pe Facebook (Video)

Marian Vanghelie a tinut sa precizeze, intr-o conferinta de presa, ca programul de candidat la Primaria Ganerala a lui Adrian Severin, dar si programul sau de candidat si a colegilor sai de la sectoare se afla in laptopurile confiscate de procurorii DNA, cu ocazia perchezitiilor pe care le-au facut zilele trecute.

"Avem o mica sincopa, dar intr-o zi, doua ne revenim" a spus Vanghelie.

Intrebat ce calitate are in noul dosar al DNA deschis zilele trecute, Vanghelie a raspuns: "Nicio calitate. Nici macar calitatea de suspect. Ma obisnuisem cu calitatea de suspect, dar nu. Nu am nicio calitate, ca am intrebat. Nu am nicio calitate momentan", spus el.

Persoane cu handicap si semnaturi false, pe listele lui Marian Vanghelie (Surse)

Vanghelie a adaugat ca "nu s-a reusit sa se clarifice" calitatea sa in dosar si a precizat ca in sediul sau nu a fost gasit niciun material de propaganda pentru ca, sambata, s-a incheiat procedura legata de mandatarii financiari.

El a aratat ca informatiile aparute pe surse, privind folosirea semnaturilor din baza de date a Directiei Sociale din Primaria sectorului 5 sunt false.

"Eu va declar public ca ies din viata publica daca are vreo legatura tabelul cu cele 9.000 de semnaturi cu Directia Sociala. Este penibil sa spunem asa ceva, ca ar putea existe, cand omul se duce sa isi ridice banii de la Directia Sociala (...) ca au fost pusi sa semneze pentru mine. Nu are nicio legatura", a precizat liderul Partidului Dreptatii Sociale.

Marian Vanghelie a continuat: "Va explic inca o data: administratori de bloc, unde s-au facut blocurile, lideri de sindicat din invatamant, directori din scolile din Sectorul 5, reprezentanti dupa strazi cu care colaborez de mai bine de 15 ani de zile, companii private, Vulcan, Electromagnetica si alte companii private din Sectorul 5, impreuna cu managerii, cu liderii de sindicat si cu patronii de acolo.

Si pot sa va spun, cu consilierii care sunt pe liste, au fost consilieri PSD si sunt cunoscuti de 15 ani, aici, pot sa va spun ca sunt la masa lideri de sindicat din Bucuresti, oameni care au fost social-democrati adevarati, pe listele PSD si astazi sunt aici, alaturi de noi. Sunt actuali inspectori din invatamant, din invatamantul scolar de la nivelul sectorului 5, de la nivelul Capitalei, fosti inspectori din invatamant. Deci pot sa va fac o lista de oameni care sunt prezenti aici, astazi".

Persoane cu handicap, pe listele lui Vanghelie: Cum sa fac asa ceva, eu sunt un om nebun?

Procurorii DNA au facut, vineri, sase perchezitii in Bucuresti si in Ilfov, inclusiv la sediul Primariei Sectorului 5, intr-un dosar care vizeaza folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, infractiuni care ar fi fost comise in cursul anului 2016. Perchezitii au avut loc si la sediul Partidului Dreptatii Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candideaza pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

Potrivit unor surse judiciare, datele unor persoane cu handicap, aflate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Sectorul 5 au fost folosite pentru a fi intocmite listele electorale cu numarul minim de sustinatori pentru candidatura lui Marian Vanghelie la Primaria Sectorului 5.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Marian Vanghelie dosar DNA semnaturi, #Marian Vanghelie semnaturi candidatura , #primar
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Vanghelie, ca orice albanez neintegrat,