Vanghelie, catre Ponta: Raman in PSD daca faci cum vreau si eu, nu doar cum vrei tu

Duminica, 04 Decembrie 2011, ora 22:10
5096 citiri
Vanghelie, catre Ponta: Raman in PSD daca faci cum vreau si eu, nu doar cum vrei tu
Foto: B1TV

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat ca va ramane in PSD, in anumite conditii, chiar daca sunt "multe persoane suparate" in partid.

Comentand pe marginea intalnirii pe care a avut-o cu presedintele PSD, Victor Ponta, in Bruxelles, Vanghelie a spus ca, in cadrul discutiilor pe care le-au avut, au vorbit si despre conditiile in care va ramane in partid.

"Am spus: eu raman in PSD, dar nu oricum, sa fiu o marioneta, sa vad ca exista o serie de lucruri pe care nu le inteleg si prin care nu putem sa castigam alegerile. Raman in PSD daca tie iti convine sa faci echipa cum vreau si eu, nu numai cum vrei tu", a declarat Vanghelie, la B1 TV.

"Poate e bine ca se dovedeste ca este un lider cu anumita forta. Pe de alta parte, s-a gresit fundamental ca s-a pierdut functia de presedinte al Senatului. Poate si Mircea Geoana a gresit in anumite momente. Lumea nu intelege cum sa se piarda o functie importanta a PSD, sa o dam PDL-ului", a adaugat Vanghelie.

Potrivit spuselor sale, exista o serie de probleme in organizatiile PSD din mai multe judete si din Bucuresti, unde membrii nu sunt multumiti. Cu toate acestea, vicepresedintele PSD sustine ca nu doreste sa-si faca un alt partid, desi stie exact cum ar trebui sa arate o organizatie politica la nivel national.

"Nu vreau sa-mi fac partid. Ideal ar fi ca PSD sa se trezeasca la realitate si sa se comporte ca un partid de stanga in forta. Ma uit pe sondaje: 40% spun ca nu voteaza nici PSD, nici USL, nici PDL. E o mare problema. Se vorbeste de posibilitatea infiintarii unui partid de stanga. Noi nu reusim sa luam acel electorat care este al nostru pentru ca nu suntem coerenti", a comentat Vanghelie.

"Raman in PSD in varianta in care PSD vrea sa castigam alegerile. Daca vrea sa le castige are nevoie si de Bucuresti, Braila, Buzau, Calarasi, toate judetele. Nu cred ca un conducator isi poate permite sa spuna unor organizatii ca nu vrea sa castige sau ca vrea sa le castige altfel decat vrem noi. Trebuie sa-i ascultam pe cei din Braila, daca vrem sa castigam in Braila", a explicat liderul PSD.

De asemenea, Vanghelie a adaugat ca PSD trebuie sa atraga din nou alegatorii de stanga, pe cei cu venituri mici, nu elita.

"Trebuie sa ne putem adresa celor care lucreaza la Carrefour, la Metro, care au 7 milioane venit, bugetarii. Trebuie sa avem in vedere toate aceste categorii de oameni care azi mor de foame", a concluzionat vicepresedintele PSD.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marian Vanghelie, #Victor Ponta, #Mircea Geoana , #PSD
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Vanghelie , inca un deseu de care PSD trebuie sa scape.