Vanghelie: Cand am vrut suspendarea lui Basescu eram mai tanar si mai prost

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 17:40 4037 citiri
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, vineri, ca el face parte dintre cei care nu cred ca pactul de coabitare a fost o greseala, insa nu acelasi lucru il poate spune despre cele doua suspendari din functie ale presedintelui Traian Basescu.

"Eu fac parte din cei care nu cred ca pactul de coabitare a fost o greseala", le-a spus Vanghelie reprezentantilor PSD la "Atelierul pentru munca si relatia cu sindicate", afirmand ca era nevoie de acest lucru, "dupa toata nebunia care a existat".

Vanghelie, despre gazele de sist: Stiu bine problema, m-am uitat pe Google dimineata

Vanghelie a mai spus ca a fost o greseala incercarea de suspendare a presedintelui, si prima, si a doua oara, aratand ca prima data a sustinut-o deoarece era "mai tanar si mai prost".

"Eu cred ca dupa toata nebunia care a existat... si eu cred ca a fost o greseala ca am vrut sa-l suspendam. A fost si prima data, a fost si a doua data. Prima data am sustinut, ca am fost mai tanar si mai prost.

Astazi cred ca trebuie sa facem de asa maniera sa intrebam cu subiect si predicat: domnule presedinte sunteti de acord (...), considerati ca aceste proiecte sunt vitale pentru Romania? Veniti si semnati acest pact alaturi de noi pentru Romania. Altfel, unde ajungem? Daca presedintele se duce la Bruxelles intr-un fel, premierul in America in alt fel, nu ne ajuta cu nimic", a mai spus Vanghelie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News