Vanghelie cheama pesedistii in strada: Apel la Daciana Sarbu si Bombonica Dragnea

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 23:38
11671 citiri
Vanghelie cheama pesedistii in strada: Apel la Daciana Sarbu si Bombonica Dragnea
Foto: Realitatea TV

Fostul vicepresedinte PSD Marian Vanghelie a facut un apel catre sotiile lui Victor Ponta si Liviu Dragnea, afirmand ca acestea stiu ca cei doi lideri social-democrati "au nenorocit partidul".

"Fac un apel la Daciana: Eu cred ca stie ca Victor Ponta a nenorocit partidul, cred ca stie si sotia dlui Dragnea ca a nenorocit partidul", a spus Marian Vanghelie, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, adaugand ca "Ponta vorbeste de stanga din Dubai".

Vanghelie, mesaj pentru Ponta: Da-ti demisia, baiatule, nu scapi. Vezi cu Hidroelectrica, Victore!

"A nenorocit si partidul, si Romania. Nu e nimeni impotriva tinerilor, dar jocul asta de cuvinte, demagogia asta vor duce PSD in gard. Sunt foarte multi parlamentari care s-au saturat. Nu Parlamentul Romaniei a fost de vina ca s-au intamplat toate nenorocirile astea in Romania", a mai subliniat edilul.

Geoana, dezvaluiri din culisele PSD: Fara sprijinul meu, nu-l vota nimeni pe Ponta

Primarul Sectorul 5 considera ca Victor Ponta va putea fi schimbat din fruntea partidului doar daca liderii locali ai social-democratilor vor veni cu mii de oameni sa protesteze la sediul din Kiseleff.

"Ii transmit lui Victor sa aiba mare grija: ce se face cand 15-20 de lideri vor iesi public si vor veni cu cate 100 de membri la sediu, la Kiseleff? Membri de partid care sunt suparati.

Nu il veti putea schimba pe Ponta - va amana Congresul pana in 2200 - decat daca iesiti in strada", a mai afirmat edilul sectorului 5.

Acesta a precizat ca, in prezent, dintre Victor Ponta si Traian Basescu, l-ar alege pe cel din urma: "Nu exista termen de comparatie intre Traian Basescu si Victor Ponta".

Radu Mazare cere demisia lui Ponta: Ia in considerare sa treaca in tabara Geoana-Vanghelie

Edilul a lansat si o provocare pentru cei doi lideri ai PSD, precum si pentru patronul Romania TV, Sebastian Ghita: "Ma duc in emisiune la RTV, cu Victor Ponta, Sebi Ghita si Liviu Dragnea, n-am nicio problema".

Vanghelie, lui Ghita: Ba, daca mai razi ca prostu', ce-ai zice daca ti-as rupe mana si te-as bate cu ea?

Acesta a mai spus ca liderii de partid "au dat comenzi" alesilor in interiorul Parlamentului, iar "marea majoritate a parlamentarilor ies din sala de scarba, ridica mana pe lucruri cu care nu sunt de acord".

"La noi in PSD experienta nu si-a mai spus cuvantul, decat decizia lui Victor Ponta", a mentionat fostul vicepresedinte al social-democratilor.

Mircea Geoana a fost exclus din PSD impreuna cu Marian Vanghelie si Dan Sova in primul Comitet Executiv organizat dupa pierderea alegerilor. De atunci, atat Geoana cat si Vanghelie au atacat conducerea partidului, mai ales pe Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Vanghelie: Ponta e terminat, va face inchisoare. Va fi arestat in februarie

Geoana si-a anuntat, pe 6 ianuarie, intentia de a forma o noua constructie politica de stanga, un partid despre care sustine ca vrea sa fie "eliberat de minciuna, coruptie si impostura".

Ulterior, Geoana a anuntat, la Realitatea TV, ca va lansa un nou proiect alaturi de Marian Vanghelie, despre care crede ca oamenii de stanga au nevoie, pentru ca PSD sa nu devina o forma irelevanta pe scena politica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Marian Vanghelie Victor Ponta, #Vanghelie apel Daciana Bombonica, #Marian Vanghelie PSD , #PSD
Comentarii