Vanghelie a racolat un senator UNPR si se pregateste de alegeri: Sunt si barbat bine, sunt si bun

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 19:24
2854 citiri
Vanghelie a racolat un senator UNPR si se pregateste de alegeri: Sunt si barbat bine, sunt si bun
Foto: B1TV

Partidul Dreptatii Sociale (PDS), preluat recent de Marian Vanghelie, a racolat primul parlamentar de la UNPR. Senatorul Ionel Agrigoroaei (foto stanga) a anuntat ca se inscrie in PDS in cadrul unei conferinte de presa la care Marian Vanghelie a dat din nou de inteles ca ar putea candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5.

Ionel Agrigoroaei a spus ca a trecut la PDS pentru ca stanga din Romania nu a facut nimic pentru a imbunatati nivelul de trai al cetatenilor.

"Il felicit pentru faptul ca a depasit cu brio frica de a fi in UNPR, frica de a pleca din UNPR, frica de a sta alaturi de Gabi Oprea si frica de a fi luat de Gabriel Oprea", a comentat Marian Vanghelie, potrivit B1 Tv.

Primarul suspendat al Sectorului 5 l-a ironizat pe fostul lider al UNPR pe tema cumulului de functii pe care acesta le-a indeplinit la un moment dat.

"Ne uitam la televizor cu totii si consideram ca Gabriel Oprea este si presedintele Romaniei, este si prim-ministru, este si ministru de interne, era si ministru la sanatate, era si ministrul femeilor gravide, era ministrul TVR-ului, era ministrul televiziunilor, era ministrul tuturor romanilor care nu intelegeau ce au de facut.

Domnul ministru mai are o singura functie sa indeplineasca: Sef de camera, n-a fost. Eu am reusit sa fiu!", a mai spus Vanghelie, referindu-se la perioada in care el a fost arestat preventiv si la dosarele pe care Gabriel Oprea le are la DNA.

Marian Vanghelie preia conducerea Partidului Dreptatii Sociale: Ne vom lupta pentru drepturile omului (Video)

In timpul conferintei de presa, Marian Vanghelie a primit intrebari despre campania electorala si costurile de campanie, moment in care fostul lider al PSD Bucuresti, in prezent presedinte al altui partid, a inceput sa se laude in stilu-i caracteristic.

"Daca vorbim de oameni care au greutate, ca au si dreptate, si ma includ si eu printre ei, nu le trebuie niciun ban. Mergem doar pe strada si vorbim cu lumea. Mie nu-mi trebuie bannere, nu-mi trebuie afise, nu-mi trebuie nimic. Va invit cand o sa fac, daca o sa fac campanie, si o sa vedeti ca nu-mi trebuie nimic (...)

Intotdeauna am avut avantaje pentru ca arat si bine, sunt si barbat bine si sunt si bun. Ca sa fac o paranteza, sunt demn. Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalti nu au. Asta le trebuie politicienilor din Romania, demnitate. (...) Avem nevoie, nu de modele noi, de politicieni care inteleg intr-adevar cum sa se comporte normal, nu trebuie schimbata clasa politica, trebuie schimbata atitudinea si sa existe atitudine la politicieni", a explicat Marian Vanghelie.

Din arest la domiciliu, Vanghelie strange semnaturi - vrea sa fie iar primar

In ciuda intrebarilor insistente, acesta a evitat sa spuna daca va mai candida sau nu pentru un nou mandat.

"Astept foarte multi colegi care vor veni, care se vor inscrie in partid si o sa vad ca sunt mult mai buni ca mine multi dintre ei si vreau sa lasam si o generatie tanara, de ce sa ne grabim. Va anunt la momentul potrivit. Asteptam formula sociologica care ne va spune ceea ce trebuie de facut", a spus el.

In ceea ce priveste Primaria Capitalei, Marian Vanghelie a declarat ca ea ar trebui sa fie condusa de cineva cu experienta, cum ar fi Traian Basescu sau Calin Popescu Tariceanu.

Marian Vanghelie n-ar fi primul primar in functie care ar putea candida in ciuda faptului ca are probleme mari in justitie.

Cristian Popescu Piedone si-a depus miercuri candidatura ca independent pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 cu toate ca a fost retinut si apoi a demisionat din functie in contextul tragediei de la clubul Colectiv, soldata cu 64 de morti si peste 100 de raniti.

Piedone explica de ce candideaza din nou: M-am gandit cum imi pot repara onoarea de om

Asociatia Colectiv protesteaza fata de candidatura lui Piedone: Si-a dat demisia de onoare. Unde e onoarea acum?

De asemenea, Lia Olguta Vasilescu, cercetata de DNA intr-un dosar in care a fost retinuta 24 de ore, este hotarata sa candideze pentru un nou mandat de primar al Craiovei, bucurandu-se si de sprijinul partidului din care face parte, PSD.

Olguta Vasilescu nu renunta: Candideaza la Primaria Craiova (Video)

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Vanghelie Oprea, #senator UNPR mutat partid Vanghelie , #primar