Oana Niculescu-Mizil cere reluarea votului in cazul Vanghelie

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 20:54
3900 citiri
Oana Niculescu-Mizil cere reluarea votului in cazul Vanghelie
Foto: expressdecalarasi.ro

Deputatul PSD Oana Niculescu-Mizil cere reluarea votului in cazul Marian Vanghelie, pe motiv ca social-democratii nu au stiut ca decid dizolvarea Biroului de conducere al filialei Bucuresti.

Sefa organizatiei PSD Calarasi spune ca va trimite in acest sens o scrisoare secretarului general al partidului, Liviu Dragnea, potrivit Adevarul.

Ea il acuza pe liderul PSD, Victor Ponta, ca i-a indus in eroare pe membrii Comitetului Executiv, luni, intrucat nu le-a citit articolul din statut in baza caruia conducerea PSD Bucuresti urma sa fie preluata de un birou provizoriu, mai arata sursa citata.

Potrivit acesteia, social-democratii au inteles ca voteaza doar infiintarea unui birou de coordonare care sa gestioneze activitatea celei mai puternice filiale in vederea campaniei electorale.

"Fie reluam votul, fie Victor Ponta trebuie sa iasa cu o declaratie prin care sa lamureasca lucrurile. In opinia mea, totul a fost o rafuiala intre Ponta si Vanghelie", a mai declarat deputatul.

Oana Niculescu-Mizil sustine ca ea si colegii sai au fost anuntati doar ca "se voteaza un birou coordonator, pentru Capitala, condus de Victor Ponta si de cativa vicepresedinti" si ca "niciodata nu s-a adus in discutie dizolvarea organizatiei" de conducere a PSD Bucuresti.

Deputatul PSD a declarat, miercuri seara, la B1TV, ca nu este in conflict cu conducerea partidului, insa a precizat ca se teme totusi de eventuala infiintare a unui birou de coordonare si la PSD Calarasi.

Ponta preia sefia PSD Bucuresti, din mana lui Vanghelie

Presedintele PSD Victor Ponta a cerut, luni, in sedinta Comitetului Executiv, inlocuirea lui Marian Vanghelie de la sefia organizatiei PSD Bucuresti, el preluand interimar conducerea acestei organizatii. Liderul PSD a precizat ca PSD Bucuresti va fi condus de un Birou de coordonare, din care va face parte inclusiv Marian Vanghelie.

In replica, Marian Vanghelie a declarat ca a fost jignit de inlaturarea sa de la controlul organizatiei PSD Bucuresti si a avertizat ca, dupa ce va vedea cat de puternic este, Victor Ponta ori va dori sa fie prieten cu el, ori il va exclude din partid.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Oana Niculescu Mizil PSD, #reluare vot Vanghelie , #PSD