Oana Mizil: Vanghelie scrasneste din dinti. Marii lideri ai PSD ii vor gatul

Joi, 15 Martie 2012, ora 22:23
5692 citiri
Oana Mizil: Vanghelie scrasneste din dinti. Marii lideri ai PSD ii vor gatul

Deputatul independent Oana Niculescu-Mizil, proaspat demisionara din PSD, a declarat ca "marii lideri" din partid ii vor raul partenerului sau de viata, Marian Vanghelie, vicepresedinte al formatiunii, si ca acesta sufera pentru modul in care e tratat.

"E un om vechi in PSD, va pot spune ca il doare inima. Cred ca scrasneste din dinti ca are aceasta relatie tensionata cu conducerea, pentru ca el este un pesedist innascut. El nu poate sa paraseasca PSD, tocmai pentru acesti oameni", a spus Mizil, joi seara, la B1 TV.

Intrebata daca se incearca "ranirea" lui Vanghelie, ea a raspuns: "clar".

"E pretios, e singurul primar de sector candidat, daca ar pleca, PSD ar ramane fara niciun primar in Bucuresti. Pe de o parte il tin, pe de alta, ar vrea sa-i rupa gatul (...) Daca Vanghelie ar fi fost mazilit cum am fost eu, PSD ii sarea in cap lui Ponta", a mai spus fostul presedinte al PSD Calarasi.

Oana Mizil a declarat ca Vanghelie s-a suparat foarte tare, in momentul in care ea a fost schimbata din fruntea organizatiei din Calarasi.

"Acasa s-a reactionat intr-un fel sau altul (...) bineinteles ca s-a suparat (...) Noi avem doua cariere politice independente, dar, intr-un fel, barbatul trebuie sa-si apere familia", a mai declarat Mizil.

Ea a mai spus ca nici macar nu a fost intrebata cand a fost schimbata, dar ca "trebuia sa fie consultati" atat ea, cat si Marian Vanghelie.

"Dupa ce s-a intamplat cu mine, acea mazilire miseleasca, m-au dat afara dintr-o functie in care am fost aleasa democratic, fara ca noi sa fim consultati. Cred ca presedintele partidului, daca nu mai voia sa vorbeasca cu mine, putea sa-mi transmita prin vicepresedintele partidului", a mai afirmat deputatul de Bucuresti.

Mizil i-a acuzat pe cei din USL ca au programat congresele inainte de alegerile locale, intrucat vor avea rezultate proaste la acestea si ar fi putut sa aiba probleme cu oamenii ca ea, care le-ar fi reprosat asta.

"Daca alegerile nu se castiga, va dati seama ce ar fi pentru marii lideri Crin si Ponta si Dragnea. Vor sa elimine oamenii care au ceva de spu,s in eventualitatea unui congres", a mai atacat Mizil.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Oana Mizil Vanghelie scrasneste, #Mizil Vanghelie vor gatul , #PSD