Oana Mizil ii multumeste "domnului" Vanghelie pentru ca i-a ajutat pe sinistrati

Luni, 20 Februarie 2012, ora 22:02
1999 citiri
Oana Mizil ii multumeste "domnului" Vanghelie pentru ca i-a ajutat pe sinistrati
Foto: oananiculescumizil.wordpress.com

Deputatul PSD de Calarasi, Oana Niculescu Mizil, ii multumeste iubitului ei, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru ca i-a ajutat pe sinistratii din colegiul sau electoral. Aceasta i se adreseaza insa cu "domnule"!

"Peste 70 de tone de alimente vor ajunge pe mesele calarasenilor, in urma acestei actiuni de ajutorare, si 19 miliarde de lei vechi la primariile care trebuie sa se ocupe de deszapeziri in zonele lor.

Inca o data recunosc meritul domnului primar al sectorului 5 Bucuresti, Marian Vanghelie, si consilierilor Primariei Sectorului 5, care au votat in unanimitate acordarea acestui ajutor financiar si le multumesc pentru ca au facut ca toate acestea sa fie posibile", scrie Oana Niculescu Mizil pe blogul personal intr-un text publicat luni.

Solutia Marian Vanghelie pentru oamenii din nameti

"Oricat de greu ne-ar fi sa acceptam ca politicenii nu fac daruri decat cai troieni, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca o campanie umanitara este... o campanie umanitara. Ea este dedicata celor aflati la nevoie si, intr-o astfel de situatie, nu mai incap speculatiile si cinismul.

Ceea ce s-a intamplat, si inca se intampla, la Calarasi, incepand de vineri, ramane un ajutor de care sinistratii din satele ingropate in nameti au mare nevoie. M-am implicat pentru ca imi pasa, asa este normal sa se intample unui om sanatos, sa ii pese. Cu atat mai mult unui politician.

Zeci de tone de alimente au ajuns acolo unde trebuie, la oamenii napastuiti si batuti de soarta ai Calarasiului, si, chiar daca TIR-urile s-au mai impotmolit pe ici pe colo, elicopterele au aterizat la timp, iar saniile, carutele si tractoarele cu remorca au preluat pachetele si, astfel, actiunea si-a atins scopul si misiunea a inceput cu bine. Scriu "a inceput" pentru ca maine si poimaine, campania continua in judet", povesteste Oana Niculescu Mizil.

Vanghelie da miliarde sinistratilor din banii primariei - vezi reactiile PDL

Nu in ultimul rand, deputatul PSD de Calarasi face un apel la oamenii care au posibilitatea sa-i ajute pe sinistrati, sa nu stea pe ganduri: "Vineri, pachetele au ajuns la Dorobantu, Sarulesti, Gurbanesti, Vasilati, Valea Argovei si Lehliu Sat, iar de aici, o parte au pornit catre alte zone inzapezite, cum ar fi Valea Presnei, Preasna, Valea Capitanului.

Maine si poimaine (marti si miercuri - n. red.), campania continua in Calarasi. Ajutoarele vor pleca spre Dragalina, Stefan Voda si Dor Marunt. Daca puteti si vreti sa ne dati o mana de ajutor, va asteptam".

Amintim ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si iubita sa, deputata PSD Oana Niculescu Mizil, s-au dus vineri cu ajutoare alimentare in judetul Calarasi, pentru oamenii afectati de ninsori.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oana Mizil Marian Vanghelie, #Oana Mizil multumeste Vanghelie, #Vanghelie Mizil sinistrati Calarasi , #primar