Oana Mizil, despre Vanghelie: E un model de intelepciune, de inteligenta

Marti, 14 August 2012, ora 10:583605 citiri
Oana Mizil, despre Vanghelie: E un model de intelepciune, de inteligenta

Oana Niculescu Mizil este convinsa ca relatia sa cu Marian Vanghelie este "o relatie matura, stabila, care a crescut intr-un an si s-a intarit cat alte relatii in zece".

Intr-un interviu acordat revistei OK, preluat de Click, deputata independenta dezvaluie motivul pentru care s-a indragostit de liderul pesedist.

"Fata are nevoie sau isi cauta intotdeauna un sot care sa aiba cate putin si din tata si din bunic. Ei bine, Marian Vanghelie seamana cumva cu acesti doi barbati din viata mea, iar atasarea de el ca barbat a survenit brusc, anul trecut, cand l-am cunoscut mai bine", a spus Oana.

Intrebata ce l-a invatat pe Vanghelie sa faca, deputata a raspuns ca l-a invatat "sa fie mai uman, sa zambeasca mai mult".

Oricum, se vede alaturi de Marian Vanghelie mult timp de acum inainte, avand in vedere ca isi doreste trei copii. "E un model de intelepciune, de inteligenta, e un om cu principii, cu reguli de viata foarte stricte si foarte ferme", il mai lauda deputata pe iubitul sau.

Primarul sectorului 5 este un romantic. "Ma trezeam noaptea, la ora doua, ca suna cineva la usa cu un cos imens de 200 de trandafiri rosii splendizi", povesteste Oana Niculescu Mizil, in interviu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News