Marian Vanghelie si Oana Mizil s-au despartit

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 16:566674 citiri
Marian Vanghelie si Oana Mizil s-au despartit
Foto: Arhiva

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a despartit de Oana Niculescu Mizil.

In plus, edilul s-a intors la Charlotte, femeie despre care a spus mereu ca e sotia sa desi nu e legat de ea prin niciun act legal, relateaza B1 Tv.

"Stiu ca nu mai sunt impreuna de ceva vreme. S-ar putea sa fie vorba de trei sau patru luni. Marian a inteles ca e mai bine pentru el sa se intoarca la cea care i-a daruit un baiat minunat si care l-a acceptat cu bune si cu rele. A decis sa lase aventurile cu colegele mai tinere. L-a luat si pe el valul pentru o perioada, dar acum isi vede de familie si de treburi", a spus un apropiat al social-democratului.

Vanghelie recunoaste relatia cu Oana Mizil: Suntem impreuna de cateva luni

In plus, in ultima vreme, Vanghelie e vazut aproape zilnic de vecini la casa din bulevardul Dacia, acolo unde locuieste si Charlotte.

Gurile rele spun ca primarul nu stia ca Oana Mizil e cautata de banci pentru datorii de peste 1,5 milioane de euro, acesta fiind si motivul despartirii.

Pentru prima oara, Marian Vanghelie a vorbit despre relatia sa cu Oana Mizil in ianuarie 2012. Ulterior, iubita de primar a marturisit, in emisiunea "Happy Hour" ca Vanghelie este un barbat romantic, cu care vrea sa se casatoreasca si sa aiba un copil.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii