Marian Vanghelie: Nu am si nu am avut o problema cu Sorin Oprescu

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:53
1608 citiri
Marian Vanghelie: Nu am si nu am avut o problema cu Sorin Oprescu

Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 al Capitalei, a declarat, joi seara, ca nu are si nu avut nicio problema cu edilul sef al Capitalei, Sorin Oprescu, adaugand ca nu el a vrut sa-l dea afara din formatiunea social-democrata.

"Nu am si nu am avut o problema cu Sorin Oprescu. Sa fim foarte clari. Eu am avut o problema de principiu cu Sorin Oprescu. Nu eu am vrut sa-l dau afara din partid", a afirmat Marian Vanghelie, in cadrul sedintei Organizatiei Sectorului 3 al PSD.

Vicepresedintele PSD a explicat ca il va sustine pe actualul edil, nu pentru ca se numeste Sorin Oprescu, ci pentru ca este candidatul USL si nu poate sustine un reprezentant democrat-liberal la Primaria Capitalei.

"Relatia mea cu Sorin Oprescu intr-o anumita perioada, sa zica Dumnezeu cine este vinovat, cine a fost corect si coerent. Eu astazi o sa-l sustin pe Sorin Oprescu. Nu-l sustin pentru ca se numeste Sorin Oprescu, il sustin pentru ca nu pot sa sustin pe altcineva de la PDL, sa lamurim foarte clar. Pentru ca, daca ar fi fost un candidat de la PSD as fi avut o alta atitudine. El este candidatul USL si pentru aia il sustin pe Sorin Oprescu. Nu ma gandesc la Sorin Oprescu, ci ma gandesc la partidul meu, la munca mea de 17 ani. Nu am avut o problema de perceptie gresita vizavi de Victor Ponta asupra alegerii lui Sorin Oprescu. Nu. Si eu sunt constient ca, daca eram presedinte de partid il puneam pe Sorin Oprescu datorita sondajelor", a afirmat Vanghelie.

In ceea ce priveste informatiile aparute in mass-media potrivit carora s-ar afla in spatele campaniei de presa dusa pe OTV contra lui Oprescu, Marian Vanghelie a afirmat are o relatie buna cu Dan Diaconescu, dar nu ii poate el impune politica editoriala.

"Nu doar domnul Miron Mitrea a crezut poate ca sunt in spatele lui Diaconescu. Altii mi-au si spus. Mi-a spus si Victor. L-am sunat pe Dan Diaconescu, e si o inregistrare si i-am spus...Am o relatie buna cu Dan Diaconescu, am facut doua Revelioane cu Dan Diaconescu, dar nu pot eu sa-i impun politica editoriala. Nu pot eu sa-l opresc pe Dan Diaconescu sa candideze la Primaria Capitalei ca nu merge", a afirmat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 al Capitalei a mai spus ca nu va pleca din PSD si ca a avut oferte in acest sens si dupa ce a castigat primaria ca independent, dar si in momentul actual.

"Nu plec din PSD. Nu plec! Am venit inapoi si nu-mi pare rau. Pot spune ca am avut oferte dupa ce am castigat primaria si am si astazi oferte. Nu ma intereseaza. Uitati-va la fata mea si o sa intelegeti ca nu am sa plec", a mentionat Marian Vanghelie.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Marian Venghelie Sorin Oprescu, #Vanghelie Primaria Capitalei , #primar